Αιφνίδια ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν. Μιχαλολιάκου με συνέντευξη – φωτιά. ΠΥΡΠΟΛΕΙ με “ΥΓΡΟ ΠΥΡ” το πολιτικό σύστημα. “Τι θα κάνω στην ψηφοφορία στη Βουλή για την απλή αναλογική”

Κοινοποίηση:
mixaloliakos12

Δεν είναι οικονομικός παράδεισος η ΕΕ ούτε η Ιθάκη των λαών το ευρώ….ανέφερε ο Ν. Μιχαλολιάκος
Ο ευρωσκεπτικισμός γιγαντώνεται στην Ευρώπη για η ΕΕ και το ευρώ έχουν αποτύχει αναφέρει σε συνέντευξη του στο bankingnews ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Δεν είναι οικονομικός παράδεισος η ΕΕ ούτε η Ιθάκη των λαών το ευρώ.
Ερωτώμενος για τις πολιτικές εξελίξεις τόνισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν παγιδευτεί στο μνημόνιο, ο χρόνος κυλάει υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Αναφερόμενος στην απλή αναλογική, παρ΄ ότι δεν άνοιξε τα χαρτιά του ανέφερε ωστόσο στο ερώτημα αν φέρει ακυβερνησία τόνισε «τα περί σταθερότητας είναι παραμύθια»

Η συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής

Ιστορική η απόφαση της Βρετανίας να γυρίσει την πλάτη στην ΕΕ.
Πως σχολιάζεται το γεγονός ότι η δεύτερη οικονομία της Ευρώπης η Βρετανία είπε όχι στην ΕΕ;

Μιχαλολιάκος: Πρωτίστως χαιρετίζουμε το Brexit.
Παρά την προπαγάνδα τρόμου, παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις, παρά τις απειλές και την τρομολαγνεία τι συνέβη στην Βρετανία;
Είπε όχι με διαφορά στην ΕΕ και τι συνέβη οι τιμές των ομολόγων αυξήθηκαν η Βρετανία δανείζεται φθηνότερα μετά το Brexit παρά προ του Brexit και το χρηματιστήριο κάλυψε τις αρχικές ζημίες.
Οι βρετανοί είπαν όχι στην τοκογλυφία των Βρυξελλών, το Brexit δεν ήταν μια αντίδραση είναι δομικό στοιχείο των λαών που λένε όχι στην λάθος πορεία της Ευρώπης.
Για την ιστορία να αναφέρω ότι όλα τα δημοψηφίσματα που έγιναν στην Ευρώπη….ήταν κατά της ΕΕ;
Στην Βρετανία είπαν όχι στην ΕΕ.
Στην Γαλλία είπαν όχι στο ευρωσύνταγμα
Στην Ολλανδία παρομοίως.
Στην Ελλάδα οι πολίτες είπαν όχι στο πρόγραμμα Juncker στο μνημόνιο λιτότητας.
Όποιο δημοψήφισμα και αν έγινε στην Ευρώπη ηττήθηκε η ενωμένη Ευρώπη… αυτό δεν προβληματίζει κανένα;

Που αποδίδεται αυτόν τον ευρωσκεπτικισμό;

Η ΕΕ έχει αποτύχει.
Έχει αποτύχει η οικονομία και το νόμισμα.
Ποιοι αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανή την ΕΕ οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών και όχι οι λαοί, είδαν την σημαίνει ενωμένη Ευρώπη και δεν αρέσει…

Η Ελλάδα δεν είναι Βρετανία.
Η Βρετανία έχει εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή.
Υπάρχει μέλλον της Ελλάδος εκτός ευρώ;

Η Ελλάδα όντως δεν έχει εθνική παραγωγή αλλά είχε εθνική παραγωγή, βιομηχανία, αγροτικό τομέα είχε βιομηχανικά προϊόντα που όλα κατέρρευσαν.
Αν η Ελλάδα είχε εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή οι πολίτες αυτής της χώρας θα ευημερούσαν σε σχέση με την μιζέρια της λιτότητας.
Όμως η Ελλάδα τώρα δεν μπορεί να είναι αυτάρκης και να διαθέτει εθνικό νόμισμα.
Έτσι για την ώρα θα πρέπει η παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ να πραγματοποιηθεί με όρους που η Ελλάδα θα προτείνει.
Δεν είναι ο οικονομικός παράδεισος η ευρωζώνη ούτε η Ιθάκη των λαών το ευρώ.

Η δεύτερη αξιολόγηση περιγράφεται ως Γολγοθάς για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Θα περάσει αυτόν τον πολιτικό σκόπελο;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί ιδεολογικά και πολιτικά.
Εγκλωβίστηκε στα μνημόνια και για να επιβιώσει πολιτικά δίνει μάχη με την ΝΔ για το ποιο κόμμα είναι περισσότερο μνημονιακό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει δημόσια περιουσία όπως ο ΟΛΠ και ξέρετε με ποια συμφωνία να συμμετέχει στο 3,5% των κερδών.
Αυτό δεν ονομάζεται οικονομική επιτυχία αλλά παταγώδης αποτυχία.
Από την άλλη πλευρά η ΝΔ έχει στηρίξει πλήρως τα μνημόνια και προπαγανδίζει ότι μάχεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη αντέχει γιατί έχει απέναντι του μια ΝΔ που μνημονιακά ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως μπορώ να σας προβλέψω ότι ο πολιτικός χρόνος κυλάει υπέρ της Χρυσής Αυγής, τα υπόλοιπα κόμματα «δουλεύουν»…για την Χρυσή Αυγή.

Μέχρι τώρα η Χρυσή Αυγή δεν έχει πάρει θέσει για την απλή αναλογική.
Ποια είναι η θέση σας;

Θα μου επιτρέψετε να πω ότι την θέση της Χρυσής Αυγής θα την παρουσιάσω στην Βουλή όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Πάντως κανείς μέχρι τώρα δεν μας έχει ζητήσει την άποψη μας παρ΄ ότι είμαστε το τρίτο κόμμα στην ελληνική βουλή και θα είμαστε το τρίτο κόμμα με αυξημένα ποσοστά όπως αποδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις.
Πολλοί προπαγανδίζουν ότι με απλή αναλογική θα έχουμε ακυβερνησία.
Συγνώμη τώρα που έχουμε κυβέρνηση αισθάνεται κανείς πολίτης υπερήφανος για την δραματική πορεία της Ελλάδος;
Οι πολίτες συγκλονίστηκαν από την σταθερότητα.
Η πολιτική σταθερότητα έφερε την κατάρρευση του χρηματιστηρίου
Η πολιτική σταθερότητα έφερε το οικονομικό χάος του 2004
Η πολιτική σταθερότητα έφερε την οικονομική χρεοκοπία
Η πολιτική σταθερότητα έφερε το δεύτερο υψηλότερο χρέος παγκοσμίως
Η πολιτική σταθερότητα έφερε 3 μνημόνια και 3 προγράμματα πολιτικής σταθερότητας.
Τα περί σταθερότητας είναι παραμύθια.
Η Χρυσή Αυγή θα σταθμίσει τα δεδομένα, θα αξιολογήσει και εθνικά ζητήματα όπως την μουσουλμανική μειονότητα και άλλα και θα πάρει θέσει για την απλή αναλογική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ , Η Ε.Ε. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ , Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΛ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ , Η Χ.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !

  2. ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.

  3. Ποτε εχεις εκπομπη βρε Στεφανε;;

    Κρυφες τις κανεις;;;

  4. η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μεσα σε 4 χρονια που ειναι στην βουλη εχει ηδη ωριμασει………
    ειναι ετοιμη να κυβερνησει……..δεν τους λειπει τιποτα…….
    και εχουν και τα αρχ….δια για να πολεμησουν τους ανθελληνες τοκογλυφους………..
    αντε το 7% να γινει 27% ……….απο εδω και περα την ευθυνη την εχει ο λαος………

  5. Λέω όχι στην ΧΑ γιατί είμαι πατριώτης και όχι εθνικιστής , και αυτοί κλόουν είναι σαν τον Τσιπρα με Καμένο, εμείς θέλουμε χριστιανό και σοβαρό μορφωμένο απλό άνθρωπο που να μην έχει σχέση με λεφτά , χορτάσαμε άθεους μπινέδες κλόουν

    1. σωστος…εχουν μπερδεψει τον πατριωτισμο με τον εθνικισμο.. και το δουλεμα παει συνεφο….

      1. Για πες μας εσύ ρε φωστήρα να μάθουμε και μεις οι αμόρφωτοι. Και που ‘σαι … να μας πεις και τις πηγές σου … ξέρεις … λεξικά και τέτοια … αν τα έχεις ακουστά δηλαδή, εκτός από αυτά που σου λέει στ’ αυτί το “κόμμα” ακόμα κι όταν κοιμάσαι. Όχι δηλαδή πως είσαι και ποτέ ξύπνιος αλλά … έστω.

    2. ΑΣΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…..Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ . ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΕ….ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…..ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    3. Καλύτερα πατριώτης και εθνικιστής παρά προδότης εθνομηδενιστής

    4. Ρε κονιόρδε ξέρεις Ελληνικά ή είσαι πάκι οπότε άστο και μη διαβάζεις?
      Πατρίδα και Έθνος είναι αντίστοιχα ρε βλάκα οι ρίζες απόδοσης των εννοιών στις λέξεις που διαχωρίζεις και προτιμάς ηλιθίως την πρώτη. Γιατί η Πατρίδα ρε χαμένε έχει συγκεκριμένα γεωγραφικά όρια ενώ το Έθνος κανένα. Η Ελλάδα ρε σύνορα δεν είχε ποτέ πριν την Τουρκοκρατία. 200 χρόνια ζωή έχουν τα σύνορά μας ρε. Πριν είμασταν παντού σε όλον το πλανήτη και διδάσκαμε στους πάντες τα πάντα … από πόλεμο έως τέχνες … όλα δικά μας παιδιά είναι αυτά. Το Έθνος αφορά και εμπεριέχει τους απανταχού της γης υπάρχοντες ανθρώπους που προέρχονται ή έχουν τις ρίζες τους στην Πατρίδα. Το Έθνος επομένως – και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης – είναι εξ ορισμού ανώτερη έννοια από αυτήν που έχει η Πατρίδα. Η Πατρίδα είναι υπό μία έννοια υποσύνολο του Έθνους ρε βλήμα. Αν λοιπόν λες πως είσαι πατριώτης (καλά εγώ δεν το τρώω αυτό αλλά λέμε) είσαι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μέρος του Έθνους και άρα και Εθνικιστής. Αλλιώς δεν γίνεται με την καμμία ρε μπούφο γα..ώ τα σχολειά που πηγαίνατε και τις αρλούμπες που σας μαθαίνανε και σας μαθαίνουν. Δεν γίνεται ρε αν είσαι Πατριώτης να μην είσαι και Εθνικιστής … αυτά πάνε μαζί … μα πόσο βλάκας μπορεί να είσαι τελικά που δεν το καταλαβαίνεις???!!!! Ή θα είσαι φεντεραλιστής φιλελέ και κουμούνι (=εθνικοσοσιαλιστής παλαιόθεν .. ότι δλδ ήταν ο Στάλιν, ο Χίτλερ, ο Μάο κ.λπ φασίστες αιμοσταγείς δικτάτορες) ή θα είσαι Εθνικιστής όπως π.χ. ο Μιλτιάδης, ο Περικλής, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραισκάκης, ο Καποδίστριας, ο Μεταξάς (που του χρωστάς ΙΚΑ και οκτάωρο που τώρα στα εξαφανίσαν οι φιλελέδες), ο Παπαδόπουλος, οι Ελβετοί, οι Αυστραλοί και τόσοι άλλοι στο σήμερα ρε. Δεν παίζει κάτι άλλο. Κατάλαβες ή μπα? Και τι τους κάναν οι συμπατριώτες τους όλους αυτούς τους δικούς μας που αποδεδειγμένα ήθελαν και έπρατταν για το καλό του Έθνους? Τους πήδηξαν όλους και μηδενός εξαιρουμένου και μάλιστα με την ανοχή και βοήθεια τύπων ανιστόρητων και αστοιχείωτων σαν και σένα κυρ βλάκα μου (μάθε π.χ. τον λόγο που κάποτε άλλος ένας βλάκας σαν και του λόγου σου έγραφε στο όστρακο να πάει εξορία ο Ασιστείδης ο Δίκαιος παρόλο που ούτε καν τον γνώριζε). Σπουδαγμένε αγράμματε έ αγράμματε

    5. γνωρίζεις τί σημαίνει εθνικιστής και τί πατριώτης?
      Εθνικιστής είναι αυτός που προσπαθεί ενεργά υπέρ του πολιτισμού και του βιοτικού επιπέδου του λαού του. Η λέξη έθνος έχει να κάνει με τον πολιτισμό όπως εκφράζεται σε συγκεκριμένα γεωγραφικά όρια. (έθος = συνήθεια + νέω = πορεύομαι. Έθνος δηλαδή θα πει, οι συνήθειες που αποκτά ένας λαός κατά την πορεία του στο χρόνο! )
      Πατριώτης είναι αυτός που προσπαθεί ενεργά να κρατήσει και να αυξήσει τα εδάφη που κληρονόμησε απ τους προγόνους του. Η λέξη πατρ-ίς σημαίνει η γη των πατέρων!

      Μας λές δηλαδή ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για εδαφική ολοκλήρωση και δεν δίνεις μία για την παιδεία, την ιστορία, την παράδοση και ό,τι άλλο αποτελεί τον πολιτισμό και την ταυτότητα του Ελληνισμού!!

  6. Ο Μιχαλολιάκος ήταν που έλεγε στον Κουρή ενα βραδυ στην εκπομπή , να βγει απο την ευρωπη η Ελλάδα και να τα βρεί με τους Ρώσους και την μεγάλη Ευρασιατική Ενωση που φτιάχνει ο Πούτιν. Μετά απο 2 μήνες στήσανε τη δολοφονία του Φυσσα οι πρακτορες και εχωσαν το Μιχαλολιάκο μέσα και το μισό κόμμα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει

  7. ΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΠΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ?ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΘΕΝ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΗΛΟ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟ!ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ,R21

    1. Ας ενωθούν οι Ελληνες να δώσουν 45% και άνω σε ενα πατριωτικό κόμμα είτε λέγετε Χ.Α είτε κάτι άλλο αν υπάρχει να σου πώ εγώ πως ξευπογρφονται όλα. Ετσι είχαν υπογράψει στη Ρωσσία και τα ξεπουλάγανε όλα με Γέλτσιν , ήρθε ένας ηγέτης μετά και έκανε κομφετί όλα τα μνημόνια και τις προδοτικές συμφωνίες.

  8. Kυριε Χιτλερ, τα ξερουμε αυτα…..τιποτα καινουργιο…??? Καμια σοβαρη προταση θα κανετε?? Αναλωνεστε στις ιδιες παλαιολιθικες ιδεες… Ειμαστε στο 2016 και οχι στο 1939 ουτε στο 1967.. understand mr ethnicososial???

    1. MR Ανώνυμος είσαι ΠΟΛΗ, ΜΑ ΠΟΛΗ !!!ΨΕΥΤΟΕΙΡΟΝΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΖΩΗΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ” ΦΙΛΟΥΣ ” ΜΑΣ. ΣΥΜΑΧΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΡΩΣΣΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ USA ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΕΣΕΙ ΦΕΝΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

      1. Mαθε να γραφεις Ελληνικα, και ασε τα επιπεδα..,.χρυσαυγιτης και μεταναστης?? Δεν ταιριαζει…κριμα

        1. ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕ ΞΗΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ,ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΥ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ..ΕΣΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΣΟΥ!ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΔΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..ΚΡΙΜΑ..ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..ΚΡΙΜΑ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑ,ΕΣΥ ΓΤ ΟΧΙ?ΒΑΛΕ ΜΕΡΚΕΛ Η ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ,ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ+ΚΑΡΑΜΑΝΛΕΙΚΟΣ??ΑΣΕ ΞΕΡΩ,ΧΑΡΙΛΑΟΣ Ε?ΧΑΧΑ..ΤΙ ΖΩΟ ΠΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ…ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ,ΜΙΛΑΤΕ….ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΡΕ ΑΘΕΟΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ?ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ+ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΝ ΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ,ΔΛΔ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ…ΕΞΗΓΩ ΓΤ ΔΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΤΙ ΣΟΥΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ+ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!

          1. Να προσλαβω μεταφραστη..,?? Ελλην Εθνικιστης και δεν ξερεις να γραφεις??απαπαπαπα…ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..?? ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ..??

        2. Η Χ.Α δεν έχει πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες αλλά με τους παράνομους. Οι Ελληνες που πάνε μετανάστες σε ξένες χώρες δε μπαίνουν απο το παράθυρο παράνομα αλλά νόμιμα και με αυστηρές προυποθέσεις. Εάν δεν έχουν τους γυρνάνε πίσω όπως έγινε πρόσφατα στην Αυστραλία. Ετσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη

    2. Ο Χίτλερ πέθανε. Πού ζείς ? Μόνο η Χ.Α απέμεινε και παλεύει μόνη της. Αν υπήρχε κάποιος καλύτερος να τον υποστηρίξουμε ,αλλά δεν υπάρχει.

      1. Εγω σου λεω… φανταζεσαι την χρυση αυγη κυβερνηση…?? Φιλε μου την ιδια γραμμη θα ακολουθησει ,και στο τελος θα νοσταλγησεις τον γαπ, τον σαμαρα, και τον τσιπρα. Σας δουλευουνε, ξυπνατε..!! Λενε αυτα που θες να ακουσεις…

        1. Τα λένε και έχουν τα @@ρια να τα κάνουν και αυτό πληρώνουν

    3. 50 μνημόνια να σου φέρουν ελληνόφωνε σκουπίδι

    4. Κυριε Μωάμεθ με την απέλαση των 3.000.000 ισλαμοπίθηκων αδελφών σας το κράτος θα έχει κέρδος 20 δις ευρώ που μας στοιχίζετε κάθε χρόνο….Με 20 δις κάθε χρόνο κέρδος δεν θα έχουμε ανάγκη κα ζητάμε δανεικά

  9. δεν είναι μονο η απλη αναλογικη
    μη ξεχναμε κ τα αλλοδαπα τα 17χρονα !!!
    κ ολοι ξερουμε τι θα ψηφισουν τα αλβαναρια κ τα μαυριδερα με τις μαντηλες.
    τα εχουν μετρημένα , τιποτα στην τυχη.
    ελπιζω η ΧΑ να αντιδρασει κ να μαυρισει το νέο πραξικοπημα του τσιμπλα.
    εχουν ξαμολυσει κ τον βλαμενο γεροντα της ενωσης φραπέδων κ πιτσαδορων κ κανει υποδείξεις κ αναλυσεις επι του θεματος.
    ελεοοοοοοος

    1. τι διαφορα θα εχει?… κ μονο που κατοικουν εδω…το ιδιο ειναι…. απλα τωρα θα γινει “εμφανης” η παρουσια τους….σιγα τα λαχανα…. ας τα κανουν κ να γινουν ολα μπ.δ…λο σας παιρνει ο πονος καποιους….ελεος. λες κ υπαρχει Ελλαδα νομιζετε πλεον.

  10. τα μιασματα οι φασιστες ψαχνουν εναν νεο χιτλερ να αιματοκυλισουν την ευρωπη . εξυπνοι φασιστες ευτυχως σπανια βρισκοντε σαν τον χοτλερ

    1. Δεν πηγαίνεις στο Αρκανσας βρε Αλβανέ;; Κοίταξε τον Φίλη και τα υπόλοιπα αγράμματα αριστερά σκουλίκια και άφησε τις μαλακίες ..

  11. ΣΙΓΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΥΦΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ 3 – 2.. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΥΡΙΔΕΡΕ ΑΡΧΗΓΕ?

    1. ΣΙΓΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ 3 – 2.. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ?

    2. Απο επιχείρηματα σχίζεις. Χώρια που είσαι ρατσιστής με τους εύσωμους και μελαχρινούς

  12. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΠΟΙΟΣ
    ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Η ΠΟΡΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΟΥΣ (ΜΥΑΛΟ) ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ !!

    1. Η SINGULAR LOGIC που ανήκει στον αμερικανοεβραικό όμιλο K.K.R κόβει και ράβει τα ποσοστά αφού πρώτα έχουν φροντίσει η ψευτοδημοσκόποι να στρώσουν νούμερα στα μέτρα τους

  13. —ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΟ ΚΑΛΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ—

  14. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    1. ΝΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ Ή ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ GREXIT KAI NA ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Φ(ΟΥΦΟΥΤΟΣ)

Comments are closed.