Αλβανική ατραξιόν το “ναρκοαεροσκάφος” που έπεσε σε παραλία!

Κοινοποίηση:
paiper-plane-alvania

Σιγά μην καθίσουν οι Αλβανοί να προβληματίζονται για την φήμη της χώρας τους που την ονόμασαν Κολομβία της Ευρώπης.

Ατραξιόν έχει γίνει στην Αλβανία το μικρό ιταλικό αεροσκάφος τύπου ”Παϊπερ” που έπεσε σε παραλία της Divjaka με την μούρη στην άμμο και χρησιμοποιείτο για εμπόριο ναρκωτικών .

Εκατοντάδες άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Αλβανίας αλλά και από το Κοσσυφοπέδιο έχουν επισκεφθεί την περιοχή για να δουν από κοντά και να φωτογραφίσουν το αεροπλάνο που έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Divjaka.

Μια τέτοια κίνηση σε συνάλλαγμα είναι παρόμοια με την αιχμή της τουριστικής σεζόν, – λένε οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην περιοχή.

Μάλιστα, απευθύνονται προς το κράτος να μην απομακρύνει το πεσμένο αεροσκάφος γιατί το θεωρούν “δώρο που τους το έστειλε ο Θεός σ αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης”.

Η Divjaka έγινε διάσημη χάρη σε αυτό το γεγονός .Δεν έχουμε δει ποτέ τόσους ανθρώπους να έρχονται, μάλιστα πολλές φορές – λένε οι κάτοικοι και ιδιόκτητες επιχειρήσεων της περιοχής.

Το himara.gr αναφέρει πως ελπίζουμε να ξεφουσκώσει σύντομα το θέμα πριν ταξιδέψει στην παράνοια η φαντασία κάποιον ξεροκέφαλων Αλβανών και γεμίσουν οι παραλίες με αεροπλάνα στην άμμο.

Ο νοών νοείτω !

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΣ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Comments are closed.