Αλεξίπτωτο Πλαγιάς: ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα από το SANTOMERI OPEN 2015

Κοινοποίηση:
santomeri_open_1

Ένα καταπληκτικό βίντεο από τη διοργάνωση της Ελληνικής Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου στο Σαντομέρι δυτικής Αχαΐας.Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων με την υποστήριξη της Λέσχης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας συνδιοργανώνουν διήμερο σκέλος της Ελληνικής Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο υπέροχο όρος Σκόλλις με αφετηρία την πίστα απογείωσης που βρίσκεται πάνω από το χωριό Σαντομέρι.

Αθλητές Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα με την αιγίδα τηςΕλληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς και του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, φιλοξενήθηκαν την περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με κέντρο των αγώνων το χωριό Σαντομέρι.

Η αθλητική αυτή συνάντηση αποσκοπεί στην προαγωγή του αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ των αθλητών του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό και την πραγματοποίηση αγωνιστικών πτήσεων με ασφάλεια, μέσα στα πλαίσια ισχυόντων κανονισμών.

Οι Αθλητές απογειώνονται από την πίστα πάνω από το γραφικό Σαντομέρι και πραγματοποιούν αγωνιστικές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων στην ευρύτερη περιοχή, προς τον Άγιο Νικόλαο του Σπάτα, την Μονή Μαρίτσας, το φράγμα του Πηνειού, το Καλέντζι, το Αλεποχώρι, τον Σκιαδά, το Πανόπουλο, το δάσος της Φολόηςκαι αν ο καιρός το επιτρέψει, και ως και την Αρχαία Ολυμπία!

Μεγάλη είναι η συμμετοχή και η βοήθεια που προσφέρουν για την διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Σαντομεριτών «Όρος Σκόλλις» και της Τοπικής Κοινότητας Σαντομερίου, οι οποίοι έχουν άρτια συνεργασία με τον Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων.

Σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου 2015, οι αθλητές και θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο Πορτών.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Το βίντεο είναι του George Tsousis, ο οποίος έγραψε:

Απίθανη πτήση με βάση νεφών τα 1700 μετρα καί θερμικά έως 6 m/sec το ανώτερο .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: