Αληθινή ιστορία: “Πήγα σε ένα beach party και έκανα έρωτα με…”

Κοινοποίηση:
6a8a90_2

Στις αρχές του καλοκαιριού ήμασταν καλεσμένοι με το φίλο μου σε ένα από τα αμέτρητα πάρτι στην παραλία.

 

Επειδή ήταν το πρώτο –ξέρεις, ακριβώς εκεί που είσαι τόσο έτοιμος για όσα έρχονται–, θέλαμε να περάσουμε πολύ ωραία. Εγώ ετοιμαζόμουν μέρες, βρήκα το τέλειο φόρεμα, αγόρασα καινούριο μαγιό, έφτιαξα μαλλιά, νύχια, ξέθαψα τα αγαπημένα μου σανδάλια και μετρούσα ώρες μέχρι τη στιγμή που θα παραγγέλναμε το πρώτο κοκτέιλ.

Το πάρτι γινόταν Παρασκευή βράδυ κι έτυχε εκείνη η εβδομάδα να ήταν ιδιαίτερα πιεστική, οπότε όταν έφτασε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσουμε για την παραλία, ένιωσα ένα τεράστιο βάρος να φεύγει από πάνω μου κι αποφάσισα πως απόψε θα περνούσα καλά με κάθε τρόπο. Ήρθε να με πάρει ο φίλος μου και τον χαιρέτησα πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

Tον έσφιξα πάνω μου και τον φίλησα πολλή ώρα. «Είσαι έτοιμος για ένα τέλειο βράδυ;» Εκείνος με κοίταξε για λίγο καχύποπτα. «Είχα μια πολύ κακή εβδομάδα και είμαι έτοιμη να ξεδώσω» του εξήγησα. Χαμογέλασε αμέσως.

Μπήκαμε στο χώρο του beach party αγκαλιασμένοι, πήραμε ποτά και γελούσαμε διαρκώς. Δεν ήταν πολύ δύσκολο να του μεταδώσω τον ενθουσιασμό μου και νομίζω πως κι εκείνος χαιρόταν που με έβλεπε επιτέλους χαλαρή και καλοντυμένη – μάλλον δεν ήταν μόνο η εβδομάδα αυτή δύσκολη, ήταν όλος ο χειμώνας, τον οποίο πρέπει να πέρασα με την ίδια κοτσίδα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ξεκουραζόμουν μες στην ίδια φόρμα.

Με αυτή την καλοκαιρινή διάθεση ο φίλος μου δε σταμάτησε να μου λέει πόσο κούκλα είμαι, πόσο με θέλει κι όλα αυτά που δεν ακούς συχνά στη ρουτίνα της πίτσας και του wii. Φυσικά, όσο περνούσε η ώρα ένιωθα κι εγώ όλο και πιο άνετα. Απολάμβανα τα κοκτέιλ και άρχισα να πιστεύω ότι όντως είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, όπως μου ψιθύριζε στ’ αφτί. Αρχίσαμε να χορεύουμε και είχα κολλήσει πάνω του. Ήταν τόσο ρομαντικά στην αρχή, μέσα σε ένα βράδυ είχαμε μαζέψει όλο το κλισέ των αστεριών και των κυμάτων και του αλμυρού αέρα που φυσούσε ελαφρώς.

Σιγά σιγά όμως όλα πέρασαν από τη ρομαντική γραφικότητα στο πιο σέξι του πράγματος. Εκεί στο μισοσκόταδο των πυρσών, φορώντας ελάχιστα ρούχα και χορεύοντας αργά, με κόλλησε πάνω του και μου είπε ότι δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσουμε σπίτι και να μείνουμε μόνοι. Στην κίνηση αυτή διαπίστωσα ότι ήταν πολύ ερεθισμένος κι αποφάσισα να συνεχίσω να τον πειράζω, του τριβόμουν επίτηδες, τον αγκάλιαζα και τον δάγκωνα ελαφρώς στο λαιμό, έκανα ό,τι ήξερα πως του αρέσει και δοκίμαζα και άλλες κινήσεις και χάδια, πάντα διακριτικά, πάντα κάτω από την επίφαση του χορού, κάτι που έκανε το όλο σκηνικό ακόμη πιο αισθησιακό – ήταν σαν να μοιραζόμασταν οι δυο μας το πιο βρόμικο μυστικό.

«Σε θέλω τώρα», μου είπε με βιαστική φωνή, σαν να ήταν θέμα ζωής και θανάτου, «δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το σπίτι» και με τράβηξε διακριτικά προς την άκρη του χώρου όπου γινόταν το πάρτι. Έξω από τον κύκλο των πυρσών απλωνόταν σκοτάδι, ενώ λίγο πιο πέρα ήταν αραδιασμένες οι ξαπλώστρες του beach bar που λειτουργούσε μόνο το πρωί. Κολλημένος πάνω μου με οδήγησε προς τα εκεί, με φίλησε και με ξάπλωσε σε μία από τις ακριανές ξαπλώστρες στο πιο σκοτεινό σημείο. Εκείνος γονάτισε στην άμμο και πολύ βιαστικά έβγαλε το κάτω μέρος από το μαγιό μου. Μου έκανε το καλύτερο στοματικό που μου είχε κάνει ποτέ, ένιωθα τα δάχτυλά του να με χαϊδεύουν ανάμεσα στα πόδια πιο τολμηρά από ποτέ, ήταν σαν να είχε ξυπνήσει ο πιο περιπετειώδης εαυτός του. Φυσικά, ήμουν πολύ υγρή κι ερεθισμένη και ήθελα τόσο να μπει μέσα μου. Κάτι που κατάφερα να του πω ανάμεσα στους αναστεναγμούς μου. Κι εκείνος σηκώθηκε από την άμμο, έβαλε προφυλακτικό και όταν μπήκε επιτέλους μέσα μου, ήταν σαν να κάναμε σεξ για πρώτη φορά.

«Σε θέλω στα τέσσερα» μου είπε και αμέσως γύρισα, έτσι μισοντυμένη, κι αυτός ξαναμπήκε από πίσω. Τον ένιωθα τόσο ερεθισμένο, που νόμιζα ότι θα τελειώσει επιτόπου. Έσκυψε λίγο μπροστά και μου έπιασε τα μαλλιά, τα τράβηξε με δύναμη και ήταν τόσο σέξι αυτή η κίνηση, που ήμουν σίγουρη ότι πλέον μας άκουγαν και ως το beach party.

Τελειώσαμε μαζί και καταρρεύσαμε στην ξαπλώστρα, λαχανιασμένοι, σαν να είχαμε τρέξει μαραθώνιο, με την καρδιά μας να χτυπάει γρήγορα και όλα τα μέλη μας να έχουν χαλαρώσει απόλυτα, το δείγμα του τέλειου οργασμού. «Ουάου» ξεφύσηξε και γελάσαμε κι οι δύο. Πραγματικά είχαμε καιρό να κάνουμε τόσο ωραίο σεξ. Ψάχνοντας στα τυφλά, φόρεσα το μαγιό μου, γυρίσαμε στο πάρτι και πήραμε καινούρια ποτά. Το υπόλοιπο βράδυ χορεύαμε αγκαλιασμένοι, με κάτι χαμόγελα μέχρι τ’ αφτιά, σαν να είχαμε μόλις γνωριστεί.

Κάποιοι φίλοι μάλιστα μας είπαν ότι φαινόμασταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά δεν είχαν ιδέα τι είχε συμβεί μόλις πριν λίγη ώρα. Τελικά το μόνο που χρειάζεται για να ανανεώνεις τη σχέση σου είναι ένα καλό σεξ κάπου κάπου.

*Το όνομα έχει αλλάξει για ευνόητους λόγους

Πηγή: cosmopolitan.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: