Αμυγδαλέζα: Καθημερινά θα απελευθερώνονται 30 μετανάστες!

Κοινοποίηση:
5469

Συνεχίζεται η απομάκρυνση των μεταναστών από το Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, καθημερινά θα απελευθερώνονται 30 μετανάστες. Όπως διευκρίνισε στέλεχος του αρχηγείου της ΕΛΑΣ σε ραδιοφωνικό σταθμό, σύμφωνα με το σχέδιο εκκένωσης του κέντρου, σε πρώτη φάση θα αφήνονται ελεύθεροι οι αιτούντες άσυλο, αφού μελετώνται οι φάκελοι, ενώ θα ακολουθήσουν οι ανήλικοι και άλλες ευπαθείς ομάδες.

Το ζήτημα που απασχολεί την ηγεσία της ΕΛΑΣ είναι τι θα γίνει με τους ανήλικους, οι οποίοι θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας. Γι’ αυτό το λόγο γίνονται συνεννοήσεις με άλλους φορείς προκειμένου να βρεθεί λύση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΙ. λέει:

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΙ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ,Ο ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ?
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ..ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΛΑΘΡΟΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΥΣΤΤ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ.ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

  2. «Αμυγδαλέζα: Καθημερινά θα απελευθερώνονται 30 μετανάστες!»

    30 να’ναι οι ώρες σας καταραμένοι διεθνιστές!!

  3. μας αγαπάνε οι λαθρό, σαν φίλοι ήρθανε…

    όπως και οι γερμανοί!!!!!

  4. ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;;; ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

  5. Τους αφηνουν και πανε που??Θα ερθει ο καιρος πολυ γρηγορα που ακομα και εσεις που το παιζετε αντιρατσιστες(γιατι δεν ειστε ) θα χτυπατε το κεφαλι σας στον τοιχο!

  6. Τριάντα άτομα? Ο.Κ. τριάντα, που όμως θα πηγαίνουν? Είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ οικονομικοί μετανάστες? Άρα στην ζητιανιά. Θα τους βλέπουμε (ήδη τους βλέπουμε), στο metro, στον ηλεκτρικό και σε λίγο στα φανάρια ή (μακριά)στα σπίτια μας.

Comments are closed.