Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για ΑΚΥΡΩΣΗ της απόφασης ΚΟΝΤΟΝΗ λόγο αποχής των δικηγόρων

Κοινοποίηση:
epoKontonis

Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο ΣτΕ, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για να ακυρωθεί η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε νέα αναβολή για τις 19 Απριλίου.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δεν έδωσε άδεια στους νομικούς εκπροσώπους, με συνέπεια να έχουμε δεύτερη αναβολή.

Η επιστολής της FIFA και της UEFA αναμένεται να φθάσει εντός της ημέρας στην ΕΠΟ και να διαβιβαστεί στη ΓΓΑ. Αυτή θα δίνει το dead line (μάλλον… Δευτέρα 11 Απριλίου), που θα θέσει την Ελλάδα σε καθεστώς Grexit.

Για να αποφευχθεί αυτό θα πρέπει να αρθεί η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ
    ΦΟΒΕΡΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΡΑΚΓΜΠΙ. ΚΑΜΠΙΑΣΟ , ΦΟΥΣΤΕΡ , ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ,ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΜΠΑΛΛΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΙΒΑΝ-ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ , ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ».

    1. noor1 και εμπόριο 2 τόνοι ηρωϊνης, νεκροί μάρτυρες, πακιστανικα τηλέφωνα, παράγκες 1, 2 και 3 ΕΠΟ και ΚΕΔ, υπερκοριός ΚΥΠ,πόρισμα παπανδρέου, κοκκαλιάρηδες, σπάθες, καμμένοι φούρνοι και καφετέριες κλπ κλπ κλπ

  2. Αν η δικαιοσύνη αποφανθεί ότι κακώς σταμάτησε το κύπελλο ο Κοντονής μ’ αυτά που συμβάινουν, αντιπροτείνω ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!! Άμεσα._

Comments are closed.