Ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για το επεισόδιο στο Αεροδρόμιο Χανίων – Τι απάντησε ο Πάνος Καμμένος

Κοινοποίηση:
panos-kammenos1

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανιών, μετά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο Αεροδρόμιο Χανιών, κατά την αναχώρηση του Πρόεδρου μας κ. Πάνου Καμμένου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ….. ζητήσουμε Δημόσια Συγγνώμη.

• Ζητάμε συγγνώμη που χθες βράδυ, κατά την ομιλία του Προέδρου, η αίθουσα του Εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων ήταν ΑΣΦΙΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ με όρθιους μέχρι και το φουαγιέ

• Ζητάμε συγγνώμη που στις πρώτες σειρές καθισμάτων βρισκόταν πλήθος γνωστών και προβεβλημένων στελεχών άλλων παρατάξεων, που εγκαταλείπουν “το μαντρί “ και συμπαρατάσσονται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πλέον κατάλαβαν ότι “ο λύκος” βρίσκεται μέσα στο “μαντρί”

• Ζητάμε συγγνώμη που γνωστά και προβεβλημένα στελέχη άλλων Αντιμνημονιακών παρατάξεων, μας τίμησαν με την παρουσία τους αποδεικνύοντας ότι η σωτηρία της πατρίδος προέχει των οποίων ιδεολογικών διαφόρων που μπορεί να έχουμε.

• Ζητάμε συγγνώμη που ο Πρόεδρος μας σήμερα έκανε σειρά επαφών με θέμα το σκανδαλώδες και καταστροφικό για την τοπική κοινωνία, ξεπούλημα του Αεροδρομίου Χανίων.

Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν….

Ζητάμε Συγγνώμη και σας λέμε ότι…. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς από τα Χανιά, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας γίνει σωματικός έλεγχος, ΟΧΙ στο Α’ όροφο του Αεροδρομίου, όπως γίνεται πάντα αλλά ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Ο Χρόνος σας τελειώνει…..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ Υ.Γ. Για όσους δεν επιθυμούν αγωγές, υπάρχει και ΜΕ ΤΙΜΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταγγελίες για τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ! Αρνήθηκε έλεγχο από υπάλληλο Ασφαλείας του Αερολιμένα και εκτόξευε απειλές! ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ αυτά ρε Καμμένε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν είστε ούτε πολλοί ούτε ανεξάρτητοι ούτε Έλληνες.Είστε λίγοι,θλιβεροί και καμμένοι.Ένα απόκομμα που απολαμβάνει των προνομίων του συστήματος.Η απάντηση και μόνο που έδωσαν δείχνει και το επίπεδό τους.Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο Καμμένος το παίζει και λαοφιλής.Οι εκλογές όμως είναι κοντά.

    Καλά σαράντα.

  2. τα δίνουν όλα για όλα να τους βγάλουν εκτός βουλής
    βάλαν τον σταυράκη μπροστά να κάνει πόλεμο

    όσοι είστε εθνικιστές ψηφίστε ανελ καλύτερα και όχι τους παλιοναζί το παρακράτος

Comments are closed.