ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Έλαβαν μήνυμα από το κινητό της νεκρής γιαγιάς τους!

Κοινοποίηση:
Tafos-570

Πέθανε η γιαγιά τους. Την έκλαψαν πολύ. Και να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον της έστελναν μηνύματα στο κινητό το οποίο είχαν θάψει μαζί της. Και ξαφνικά συνέβη το απίστευτα ανατριχιαστικό πράγμα….. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!

Θυμίζει αυτό που βλέπαμε κάποτε στην τηλεόραση με τις ιστορίες της κρύπτης αυτό που διαβάσαμε σε ξένα ειδησιογραφικά πόρταλ.

Ένα ζευγάρι Βρετανών από το Νιούκαστλ έπαθαν σοκ όταν η νεκρή… τους απάντησε.

“Σας προσέχω και όλα θα πάνε προς το καλύτερο. Απλώς ξεπεράστε το” έγραψε το μήνυμα που υποτίθεται ότι έστειλε από τον τάφο της η —νεκρή εδώ και τρία χρόνια— γιαγιά Λέσλι Έμερσον. Υπάρχει όμως λογική εξήγηση!!!!

Το νούμερο της γιαγιάς η κινητή τηλεφωνία το είχε πουλήσει σε κάποιον άλλο συνδρομητή. Με αποτέλεσμα ο άνθρωπος βαρέθηκε τρία χρόνια να λαμβάνει μηνύματα ώσπου τους απάντησε μήπως και το πάρουν χαμπάρι και δεν ξαναστείλουν κάτι.

“Προφανώς, ξέραμε ότι η γιαγιά δεν επρόκειτο ποτέ να μας απαντήσει. Φανταστείτε τι σκέφτηκα όταν είδα ένα μήνυμα από εκείνην”, είπε η Σέρι Έμερσον στην τοπική εφημερίδα Shields Gazette. Μετά το περιστατικό… επειδή το ζευγάρι “τα πήρε στο κρανίο” με την εταιρία…. η συγκεκριμένη τηλεφωνική εταιρεία δεσμεύτηκε ότι αυτήν τη φορά θα τηρήσει την υπόσχεσή της και θα αποσύρει τον αριθμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: