ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ MAKELEIO.GR! To ομολόγησε και η Ροζιτα Σώκου παγώνοντας όλη την Ελλάδα!! «H Μελίνα Μερκούρη συναγελάζονταν στα μπαρ με Γερμανούς αξιωματικούς και ελεεινούς μαυραγορίτες και κάρφωνε αντιστασιακούς»!

Κοινοποίηση:
melinamerc_497_355

Καλεσμένη στην

εκπομπή της Αννίτας Πάνια ήταν η Ροζίτα Σώκου, η οποία μίλησε ακόμα μια φορά για την Μελίνα Μερκούρη, κάνοντας αποκαλύψεις.

sokoy

Η γνωστή κριτικός μίλησε για την Μελίνα Μερκούρη: «Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κ…λάγνος! Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Αυτά όλα χθες…

Το makeleio.gr από τον Σεπτέμβριο του 2014 έγραφε

Ντοκουμέντο-σοκ για την «σοσιαλίστρια» Μελίνα Μερκούρη: «Συναγελάζονταν στα μπαρ με Γερμανούς αξιωματικούς και ελεεινούς μαυραγορίτες και κάρφωνε αντιστασιακούς»!

Στις 8 Ιουνίου φέτος, ο Στέφανος Χίος, από το  «MAKEΛΕΙΟ 6» βροντοφώναζε:

Στέφανος Χίος: «Η Μελίνα Μερκούρη στην κατοχή ήταν μια πόρνη πολυτελείας» (08.06.2016). Βίντεο από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6

Τα συμπεράσματα δικά σας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η Μελίνα δεν έκανε τίποτα λιγότερο απο αυτο που έκαναν οι αριστεροί. Κάρφωναν πατριώτες και καλοπερνούσαν.

Comments are closed.