ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτή είναι η πραγματική βαθμολογία της Superleague!

Κοινοποίηση:
avlax1

Ξεχάστε τη βαθμολογία που ξέρατε. Μια εμπεριστατωμένη δημοσιογραφική έρευνα δείχνει ποιος είναι ο πρωταθλητής που τερμάτισε πρώτος και αήττητος φέτος. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Αν νομίζατε φίλοι μου ότι το εφετινό πρωτάθλημα ήταν μια μάχη ανάμεσα στους δικεφάλους Βορρά και Νότου, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Είστε και εσείς επηρεασμένοι από την πλασματική βαθμολογία της Superleague η οποία ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική και χάνετε έτσι τη μεγάλη εικόνα. Γιατί στην original βαθμολογία και όχι σε αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν οι εξυγιαντές, πρώτος και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη ανάλυση του Κώστα Νικολακόπουλου, για τον θρύλο η εφετινή ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του, καθώς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα πρώτος και αήττητος.

Είναι θέμα χρόνου να δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος για να ζητήσει συγγνώμη για όσα βιάστηκε να πει για τους παίκτες του. Μόλις διαβάσει τη διατριβή του Νικολακόπουλου και καταλάβει τι μπαλάρα έπαιξαν τα πουλέν του θα ανακαλέσει και θα πει ότι οι παικταράδες στους οποίους επένδυσε είναι πιο ικανοί και απαλοί και απ’ το softex pure & soft. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος συμφωνεί με την άποψη του Προτό ότι αν υπήρχε VAR στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος με 10 βαθμούς διαφορά και το αιτιολογεί, όπως πάντα με επιχειρήματα:

«Μπορεί να φαίνεται τραβηγμένη η άποψη, όταν βλέπεις τη βαθμολογία και ο Ολυμπιακός είναι 13 πόντους πίσω από την AEK, όμως ας σκεφθούμε πολύ απλά ότι ο Ολυμπιακός κατέρρευσε στο τέλος της σεζόν όταν πια έχασε το πρωτάθλημα». Έτσι είναι.
Στις αρχές και μέχρι τα μισά της σεζόν δεν χόρταινες να βλέπεις μπαλάρα από τις επενδύσεις του προέδρου. Αφού τα τρίγωνα Φορτούνη -Σεμπά- Καρσελά είχαν γίνει πιο διάσημα και από τα τρίγωνα Πανοράματος. Και η άμυνα (με ηγέτη τον Μποτία) γρανίτης. Χάρη στον Ισπανό μέχρι και η Κύπρος θα σηκώσει κούπα φέτος στη Eurovision. Τον έβλεπε η Φουρέιρα να είναι φωτιά και λάβρα στα μετόπισθεν και από εκεί εμπνεύσθηκε το Fuego, Fuego.

Αν σας φαίνονται παράξενα όλα αυτά φίλοι μου και δεν μπορείτε να καταλάβετε ακόμα πώς οι Galacticos του Χάσι, του Λεμονή και των άλλων παιδιών έκαναν πιο πολλές γκέλες και απ’ τον Ενακαρίρε, τότε σίγουρα δεν έχετε διαβάσει Νικολακόπουλο: «Αν ο Ολυμπιακός διεκδικούσε το πρωτάθλημα, πιστεύει κανείς ότι θα έχανε οκτώ πόντους στη Λιβαδειά, τη Ριζούπολη και τα Γιάννινα, δηλαδή στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του; Άρα, η διαφορά από την πρώτη θέση είναι πλασματική». Τα αυτονόητα λέει ο Κώστας.

Ο στοιχειωδώς σοβαρός Ολυμπιακός που θα ‘χε κίνητρο και θα διεκδικούσε ακόμα το πρωτάθλημα θα ‘χε +8 βαθμούς γιατί τέτοια ματς όπως έχει αποδείξει πολλάκις φέτος, τα ‘χει για πρωινό. Ειδικά στα τελευταία ματς που ήταν καυτός και ο Μιραλάς και είχε ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα, δεν θα τον σταματούσε ούτε ο Κουταλιανός. Άρα μάνι μάνι φτάσαμε στους 65 βαθμούς. Και συνεχίζουμε:

«Το κλειδί είναι ένα: όταν βλέπει μία ομάδα, οι ποδοσφαιριστές μίας ομάδας ότι από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος (στην Ξάνθη συγκεκριμένα) την πάνε “που σε πονεί και που σε σφάζει” και αυτό δεν σταματάει ως το τέλος, είναι δύσκολο να αντέξει». Ισχύει για όλες τις ομάδες αυτό, εκτός απ’ τον Ολυμπιακό.

Γιατί εκεί μιλάει (όπως μίλαγε εδώ και 20 χρόνια) η καρδιά του πρωταθλητή. Όταν κάνεις επενδύσεις και έχεις καρδιά πρωταθλητή, κανένας διαιτητής δεν μπορεί ποτέ να σε σταματήσει (Άρθρο 1, Παράγραφος 2, του Ευαγγελίου της Γκρανκάσας).
Πάνω που είχαμε αρχίσει να μαθαίνουμε τα SOS του πρωταθλητισμού στην Ελλάδα έρχεται τώρα ο Νικολακόπουλος και παραχαράσσει την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου των επενδύσεων:

«Όταν λοιπόν φτάνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι τίτλου με την ΑΕΚ και μέσα στο ίδιο του το σπίτι, το Καραϊσκάκη, τον αντιμετωπίζει έτσι η διαιτησία, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, μετά δεν είναι εύκολο να σηκώσει κεφάλι η ομάδα». Και το κακό είναι ότι δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι και ο προπονητής να βρει ένα διερχόμενο ρολό να εφαρμόσει το (δουλεμένο στις “Οικογενειακές Ιστορίες”) σύστημα «Όταν ο Κατσικογιάννης ακούμπησε τον Μάριν», να πάρει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά, να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού:

«Γιατί αρχίζει και την βαρύνει κι η αρνητική ψυχολογία. Οι παίκτες τα βρίσκουν όλα πιο δύσκολα, χάνουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, γίνονται όλο και πιο ευάλωτοι». Ειδικά ο Μποτία ένιωθε πιο ευάλωτος από ποτέ, γι’ αυτό βαλάντωσε στο κλάμα. Τον είδε ο πρόεδρος να κλαίει σαν τη Ρούλα Βροχοπούλου και σπάραξε η καρδιά του. Ήθελε να του φέρει λίγο χαρτί υγείας να σκουπίσει τα δάκρυά του, αλλά δεν μπορούσε. Δεν έβρισκε παίκτη ικανό να στείλει να του φέρει.

Όπως έχετε καταλάβει φίλοι μου, ο φετινός, ασταμάτητος Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη μελέτη Νικολακόπουλου έχασε 8 βαθμούς από αδιαφορία και άλλους 25 από τα σφυρίγματα των εξυγιαντών. Άρα, στην πραγματική βαθμολογία της Superleague, έχει 90 βαθμούς και τερμάτισε πρώτος και αήττητος σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Έτσι εξηγούνται και τα μπουζούκια του Ταχτσίδη. Είδε το παιδί τη βαθμολογία του Νικολακόπουλου, νόμιζε ότι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και πήγε στον Βέρτη για να το γιορτάσει. Άδικο είχε;

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: