Ανθρώπινη αλυσίδα διαμαρτυρίας από τους κατοίκους Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
sos_2

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα οι κάτοικοι στην Ιερισσό της Χαλκιδικής με αφορμή την εκδίκαση της προσφυγής των εργαζομένων κατά της απόφασης Σκουρλέτη την Τρίτη 15/09 στο ΣΤΕ αλλά και σε ένδειξη συμπαράστασης στους διωκόμενους κατοίκους που αντιστέκονται στις εξορύξεις χρυσού και οι οποίοι θα απολογηθούν στον ανακριτή στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το seleo, η συγκέντρωση ξεκίνησε περίπου 11 π.μ. και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην Ιερισσό μάλιστα σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα και κατευθύνθηκαν προς τις Σκουριές.

«Συμπαραστεκόμαστε στους διωκόμενους συναγωνιστές με αφορμή τις νέες κλήσεις στον ανακριτή. Δείχνουμε τη δύναμή μας με αφορμή την εκδίκαση της προσφυγής των εργαζομένων κατά της απόφασης Σκουρλέτη την Τρίτη 15/09 στο ΣτΕ» τονίζεται στο κάλεσμα για το συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 11 π.μ. μπροστά στο παιδικό σταθμό της Ιερισσού.

sos_1 sos_2 sos_3 sos_4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: