Αντί να το ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ γυρνάνε σαν ΓΥΠΕΣ πάνω από τα ΠΤΩΜΑΤΑ της Εγνατίας και δίνουν συγχαρητήρια!

Κοινοποίηση:
eg_630_355

«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού περιστατικού και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Οφείλω παράλληλα να εκφράσω δημοσίως τα συγχαρητήριά μου στο ανθρώπινο δυναμικό του τομέα Υγείας, το οποίο αντέδρασε άμεσα και ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού και λυπηρού περιστατικού», δήλωσε ο κ Βορίδης.

Στο ίδιο πλαίσιο ήταν και οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ενώ από την πλευρά της η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, απέστειλε επιστολή προς την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και του ΕΚΑΒ, με την οποία συγχαίρει το προσωπικό για την άμεση ανταπόκριση, την υψηλή επιχειρησιακή επάρκεια και τον αλτρουισμό που επέδειξε, στο ατύχημα που συνέβη χθες, στην Εγνατία Οδό.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ. ΝΤΑΛΙΚΑ “ΧΑΡΟΣ” ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ- ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ- ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ 5 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ: ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

O Στέφανος Χίος για την καραμπόλα στην Εγνατία Οδό! Τι λέει για τον αρχιαποστάτη Σαμαρά! (BINTEO)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: