Αντί να το ρίξει στα ούζα, έπιασε “ψιλή” κουβέντα με νέους στο Μοναστηράκι ο Αλέξης Τσίπρας (φωτο makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
tsipras1

Στο πλευρό του η Ρένα Δούρου

Ξεφεύγοντας από την πεπατημένη ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει να τροποποιήσει το καθιερωμένο κρασί – ουζεμεζέ που παραδοσιακά οι πολιτικοί αρχηγοί κερνούν τους δημοσιογράφους και να βάλει στο προσκήνιο τους νέους.

Σε γνωστό καφέ – μπαρ στο Μοναστηράκι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νεολαίους για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους λίγες ώρες πριν ανοίξουν κάλπες των εκλογών. Δίπλα του ήταν και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους τους ο Αλεξης Τςιπρας τους ρώτησε τα προγνωστικά τους για την επικείμενη εκλογική μάχη.

Ο κ. Τσίπρας στέλνει το μήνυμα προς τους «πιτσιρικάδες» που είτε ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες πριν και τώρα αδιαφορούν είτε θα ψηφίσουν πρώτη φορά να σηκωθούν από τον καναπέ τους το πρωί της Κυριακής.

tsipras2tsipras3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αυτές είναι πολύ καλές φωτογραφίες, ο μέσος ελληνόφωνος νεαρός που θέλει να γίνει εκατομμυριούχος γράφοντας εφαρμογές για android και οι μέσες ελληνόφωνες νεανίδες που θέλουν να γίνουν διευθύντριες στο κατάστημα καλλυντικών και ρούχων που δουλεύουν.

    μεγάλες προσδοκίες. πατριωτικό φρόνιμα. βέεεεεβαια

    και ο Axel πήγε να τους ξηγήσει το όνειρο στα ΟΒΡΕΪΚΑ που τα μιλά καλύτερα.

Comments are closed.