Σφοδρές επικρίσεις δέχεται και σήμερα η απόφαση της προέδρου… της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να ζητήσει εξηγήσεις από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν κλείσει με κλούβες τη Βασιλίσσης Σοφίας και δεν επέτρεψαν να περάσει από το σημείο πορεία της ΠΟΕΔΗΝ.
Μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό,ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, παρατήρησε πως «θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό το περιστατικό. Θέλουμε καταλαγή. Είμαστε σε κρίσιμη φάση και δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα».
Στην ίδια εκπομπή και η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, σχολίασε το επεισόδιο, λέγοντας «η κ. Κωνσταντοπούλου μάλλον δεν έχει καταλάβει το θέμα της αρχής της διάκρισης εξουσίας και η ίδια εκτός από πρόεδρος της Βουλής επιθυμεί να παίξει το ρόλο και των υπολοίπων εξουσιών. Δεν μας κάνει εντύπωση. Την έχουμε δει να κάνει τον εισαγγελέα, την έχουμε δει πλέον να αναλαμβάνει και ρόλο αστυνομικής αρχής».
«Η κ. Κωνσταντοπούλου δίνει και προσωπικές παραστάσεις», ήταν το σχόλιο του Νίκου Σοφιανού από το ΚΚΕ.
Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή της στο facebook, η Φωτεινή Πιπιλή έγραψε: «Αφού μίλησε με αυτό το ύφος στον Ταξίαρχο μπροστά στις κάμερες φανταστείτε πως μίλησε στον βενζινά!».
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ?????
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΟΥ.
…..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 25.01.2015………….ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ……
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΨΩΝΙΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΄ ΣΚΙΖΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…GO BACK MERKEL…..ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ…..ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…..ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ….ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ, ΑΠΟ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ……………..
Καλώς έπραξε!!!!!!!!!!!!!!! Ο κος Ταξίαρχος βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται για να ΥΠΗΡΕΤΕΙ τον Έλληνα και όχι για να τον αντιμετωπίζει ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ως εγκληματία! Συνέχισε Ζωή όπως ξέρεις και μην ακούς κανέναν!!!!!!!!
……………ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ……………..