ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Έβγαλαν φωτογραφίες ΓΥΜΝΟΙ σε βουνό της Μαλαισίας και κατηγορούνται ότι προκάλεσαν ΣΕΙΣΜΟ 5.9 ρίχτερ!! (φωτο)

Κοινοποίηση:
seismos_233

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας κατηγορεί ομάδα τουριστών ως υπεύθυνους… για το σεισμό μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε την Παρασκευή. Οι τουρίστες φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε ένα βουνό που θεωρείται ιερό.

Ο σεισμός της Παρασκευής σκότωσε 16 ανθρώπους και δύο ακόμη αγνοούνται.

Λίγες εβδομάδες πριν από το σεισμό μία ομάδα τουριστών, που έκαναν διακοπές στη χώρα, ανέβηκαν στο βουνό φωτογραφήθηκαν γυμνοί και κατηγορούνται ότι με τη συμπεριφορά τους προκάλεσαν το σεισμό.

Αξιωματούχος της πολιτείας είπε ότι ο σεισμός ήταν μία απόδειξη ότι το βουνό είναι ιερό και κανείς δεν πρέπει να το υποτιμά.
Ο ίδιος είπε ότι παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά ενός σμήνους πουλιών έξω από το σπίτι του και ήξερε ότι κάτι άσχημο θα συμβεί. «Την επόμενη ημέρη έγινε ο σεισμός» πρόσθεσε. «Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει συσχέτιση, πρέπει να δούμε το γεγονός ως σημάδι ότι δεν μπορούν κάποιοι να δείχνουν ασέβεια στα πιστεύω και τα έθιμά μας» είπε ο αξιωματούχος.

Υπάρχουν σχέδια πρόσθεσε ο αξιωματούχος για να αποδοθούν κατηγορίες στους τουρίστες και δεν θα τους επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υπάρχουν καθυστερημένα μυαλά ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η Χριστιανική θρησκεία λένε είναι από χρυσό που οι πιστοί της δεν τον σέβονται. Η Μουσουλμανική θρησκεία είναι από χαλκό αλλά οι πιστοί της την σέβονται σαν να είναι από χρυσάφι. Οι Εβραίοι (όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε), μας νίκησαν, επέβαλαν αυτό που επεδίωκαν τόσα χρόνια.

Comments are closed.