“Απάντηση Κασιδιάρη στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ!”

Κοινοποίηση:
kasidiaris2

Τα λαμόγια και οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ μπορεί να μας έκλεισαν στη φυλακή με συνεργό τον Σαμαρά, αλλά δεν θα μας στερήσουν το δικαίωμα στην ιστορική κριτική.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ένας από τους βασικούς ολετήρες της χώρας που ανήγαγαν σε προσόν την απάτη, την διαφθορά, την κλοπή δημοσίου χρήματος και οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή.

Για την ιστορία επισημαίνω ότι στο επίμαχο άρθρο μου δεν αναφέρεται πουθενά πως θα έπρεπε να εκτελεστεί ο Παπανδρέου όπως ψευδώς διαδίδουν οι μόνιμοι συκοφάντες μας.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και λίγα είπε.Τους Παπανδρέου τους έχει βιώσει με άσχημο τρόπο στο πετσί του ο Ελληνικός Λαός.Βγήκε ο Ανδρέας Παπανδρέου με το σύνθημα έξω από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ και μας έχωσε και στα δύο πιό βαθιά.Έξω οι Βάσεις των Αμερικάνων και υπέγραψε να μείνουν για πάντα σχεδόν παραχωρώντας τους το οικόπεδο.Για να μην ξεχάσουμε το ” Λεφτά Υπάρχουν” όταν ενοούσε τα χρήματα του ΔΝΤ και των τοκογλύφων ο γιός του και άξιο τέκνο του Γιώργος Παπανδρέου.

  2. Μετά τα αμνοεριφια,τα τάνκς ,τα οπλοστάσια,πλακωσανε καί τά ακατάλληλα δια ανηλίκους…..

  3. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟ ΘΑΨΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ

    1. Πες μου πόσο σε πονάει η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ποιο κόμμα ψηφίζεις/ανοίκεις/δουλευεις η υποστηρίζεις κλπ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ…. Μπέσαλίδικα, μεταξύ μας…

    2. Ποιους βιασμούς ρε λοβοτομημένε; Πήγε μία και κατήγγειλε στη ΧΑ περιστατικό βιασμού.Και τί θες να κάνει η ΧΑ; Να το παίξει αστυνόμος μπέκας να βρει τον υπαίτιο; Σας έχει κάψει τον εγκέφαλο ο μπόμπολας και η συμμορία του.

Comments are closed.