Απίστευτο: Στη Μυτιλήνη 186.700 πρόσφυγες και μόλις 73.000 ντόπιοι

Κοινοποίηση:
metanastes-mytilini1-630x400

Κάποιες φορές , τις περισσότερες, τα νούμερα λένε την αλήθεια. Στην Μυτιλήνηλοιπόν περισσότεροι από 186.700 μετανάστες και πρόσφυγες που κατέφθασαν στη Μυτιλήνη από την αρχή του έτους έως τον Σεπτέμβριο.

Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι ο τριπλάσιος των μόνιμων κατοίκων του νησιού, οι οποίοι ανέρχονται μόλις σε 73.179!

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ, τα 2/3 των συνολικών μεταναστών – προσφύγων που εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια, χρησιμοποίησαν ως δίοδο τη Μυτιλήνη.

Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν ότι η κορύφωση του προσφυγικού δράματος δεν έχει επέλθει ακόμη, καθώς τις τελευταίες μέρες καταφθάνουν στο νησί 3.000 άτομα ημερησίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ,άρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ας έχουν λοιπόν στα σπίτια τους όλη αυτή τη βρώμα και τη δυσωδία! Και μη μου πει κανείς πως δεν υπάρχει βρώμα, θα πει ψέματα. Αν γίνει καμιά στραβή και ξεσηκωθούν ας τους σφάξουν. Δεν θα πω λέξη και δεν θα κατηγορήσω κανέναν αλλοδαπό για αυτό.

  2. Πολύ ωραία! γουστάρω δώστε τους και πόνο, ζητήστε τα δικαιώματά σας, ακόμα βγάλτε τους από τα σπίτια τους και μπείτε εσείς να βάλουν και μυαλό και χαλαρά με τον οίκο ανοχής βλαμμένοι όλο το νησί είναι οίκος ανοχής μη μασάτε βούρ στον πατσά.

  3. Καντε υπομονη σε λιγο θα σας καβαλανε μεσα στα σπιτια σας . Το ευτυχημα ειναι οτι στην ειδομενη ξεσπανε στα κοπαδια δεν εχουν αφησει ζωντανο για ζωντανο

Comments are closed.