Απαράδεκτη Και Ύποπτη Ανακοίνωση Ρουβίκωνα: «Στις 4 Φλεβάρη Μπορεί Να Χυθεί Αίμα»

Κοινοποίηση:
roubikonas

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα:

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας, η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ρε θα σας γαμησουνε και θα σας αρεσει….μαλακισμενα…ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…….ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ….ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ…..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

  2. Καλυτερα να μείνετε στα λαγούμια σας στις καταλήψεις , να τα φυλάξετε μην παρουν φωτια οπως στην Θεσσαλονίκη

  3. Να και η αλβανάντζα δεύτερης γενιας !
    Ετοιμοι να επιβαλλουν το θέλημα της κυβέρνησης.
    Θα φάτε σκατα οπως στην Θεσσαλονίκη

  4. Τυφλα να εχει η περίφημη φασιστικη νεολαια του Μουσολίνι…
    Καταλαβατε τωρα ποιοι ειναι; υπάλληλοι του συριζα.

  5. ΓΑΜΩ ΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΕΤΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΔΙΩΝ-ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ.

  6. Δεν θα γίνει τίποτα, θα κρυφτουν στις τρυπες τους όπως στην Καμάρα της Θεσ/νίκης. Η κυβέρνηση και τα τσουτσέκια της χρησιμοποιουν την εξουσία του φόβου. Ο φόβος μπορεί να νικηθεί άμα τον κοιτάξεις κατάματα και τον φτυσεις στα μουτρα. Δεν είναι χειραγωγίσιμος ή ηττημένος ο λαός όταν είναι ενωμένος και πολυς. Αυτοί φοβουνται την ομόνοια και ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Είναι λίγοι, είναι κατώτεροι απο μας και είναι και ηλίθιοι. Έγινε κάτι στην Θεσ/νίκη; Τα χακί Ματ τους έσωσαν απο τους χρυσαυγίτες και τους παοκτσήδες αλλιώς οι πόρνες οι μάνες τους θα ετοιμάζανε το μνημόσυνο για τα σαράντα τώρα. Αυτοί θέλουν μακεδονική φάλαγγα στα Εξάρχεια μια μέρα για να καθαρίσει το θέμα.

  7. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κοσμο, αλλα δεν θα περάσει. Και σιγα μη κανουν καποια κίνηση με τόσους ανθρωπους εκει. Χεσμένοι ειστε …λεβέντες…μου. Οταν δεν εχετε αντιπάλους απέναντι σας, κάνετε τις μαγκιές σας. Με τοσο κοσμο Α δω τι θα κάνετε. Χεστες ε χεστες!!!!

  8. Να καθησετε στα αυγα σας, δεν σας παιρνει. Αφηστε να μιλησει και ο λαος που εχει περασει τοσα και τοσα,μην τον “καπελωσετε” με επεισοδια!

  9. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…..ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ…..ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ”ΑΡΝΙΑ” ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΞΩ…..ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ….ΤΟ ”ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ” ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ…..ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ”ΜΑΧΑΙΡΙΑ” ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ….”ΚΑΡΟΤΑΚΗΔΕΣ”

  10. ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ, Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΑΚΕΦΑΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

  11. Όντως θα χυθεί αίμα… ΤΟ Υ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΟΛΟ.

  12. ΜΑΡΦΙΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ?…… ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΙΡΙΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ
    ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ……. Κ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ,ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ………. ΜΑΡΦΙΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΜΥΡΙΖΕΙ…..ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ν ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

  13. Αν τα παρακρατικά μαστουροπάρταλα της πλατείας εξαθλείων κάνουν το παραμικρό αιματηρό, αυτό θα βαραίνει και θα χρεωθεί στην παρούσα εξουσία και στον υπουργό χωροφυλακής, τον τόσκα.
    Ο δε τόσκας αν θέλει να λέγεται υπουργός κι όχι υπούργος (όπως λέμε κακούργος) ΟΦΕΙΛΕΙ να πάρει στα πολύ σοβαρά τον ρόλο του και να μην επιτρέψει στα αιμοδιψή μαστουροπάρταλα της πλατείας εξαθλείων (ρουβικονοειδή και λοιπά άλλα) να κάνουν κτηνωδίες.
    Α, και κάτι αφιερωμένο στα λογής λογής “επαναστατημένα” ρουβικονοειδή: ένας τούρκος διπλωμάτης που υπηρετούσε στην Θεσσαλονίκη κι έφυγε, πιθανόν για τη Γερμανία, φοβούμενος διώξεις από το καθεστώς ερντογάν, μιλώντας στις αρμόδιες ελληνικές αρχές είπε, ανάμεσα στα άλλα, πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες χρηματοδοτούσαν, εκτός των άλλων, και αναρχικές κι αριστερίστικες οργανώσεις στην Ελλάδα… Βέβαια, την κορυφαία αυτή είδηση η ελλαδική δημοσιογραφία την έθαψε αντί να την αναδείξει όπως όφειλε.

  14. Οι αντιφασίστες με μάσκες και κουκούλες, ρόπαλα και μαχαιριά, μολότοφ και άλλα δημοκρατικά και οι φασίστες με τις οικογένειες τους κάτω από την ελληνική σημαία που λέει το κωλόπαιδο σφουγγαρόπανο…Κωλόπαιδα του κερατά!!!

  15. Στις 4 Φλεβάρη παίζει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΑΕΚ…Ποιος λογικός άνθρωπος θα ασχοληθεί με το συλλ-αλητήριο;
    Αν δεν νικήσει ο Ολυμπιακός θα διαλυθεί η ΒΟΥΛΗ.

  16. Πίσω στις φωλιές σας σκουπίδια, δεν σας φοβάται κανείς, δεν είναι δημόσια υπηρεσία για να μπουκάρετε και να μην σας τσακίσει κανείς, σας ξέρουμε, σας είδαμε και στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα θα μπει και η ταφόπλακα σκουπίδια, δεν υπάρχετε πουθενά όταν βγαίνουμε εμείς.

  17. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ,ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ
    ΔΕ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ
    ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΣΟ
    ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ! ! ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Α.Τ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ
    ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ,ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ! ! !
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ! !
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ………

Comments are closed.