Απειλεί θεούς και δαίμονες ο Γιακουμάτος!

Κοινοποίηση:
71800-giakoumatos megali

Ουδέποτε φίλοι και συγγενείς (ακόμη και ψηφοφόροι) του Γερ. Γιακουμάτου τον είδαν τόσο οργισμένο. Ηταν έξω φρενών με τη σύλληψη της συζύγου του Ελένης Θεοδώρου και του αδελφού του Δημήτρη για χρέη: «Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες» ήταν η οργίλη αντίδραση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Αθηνών. Απειλεί θεούς και δαίμονες επειδή, όπως λέει, ήταν μια παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος για μια οφειλή κάτω από 20.000 ευρώ (αυτό το επαναλαμβάνει συνεχώς), για χρέη του οίκου ευγηρίας της οικογενείας στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα όμως με τον «Βηματοδότη», ο κ. Γιακουμάτος είναι όμως οργισμένος και για έναν άλλον λόγο: επειδή πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγό του, η οποία, όπως λέει, είναι πρόεδρος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης και ως πρόεδρος, λέει, δεν φέρει ευθύνη. Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος που είναι ο αδελφός του έχει εκ του νόμου ευθύνη.

Και ακόμη μεγαλύτερη οργή φάνηκε ότι είχε όταν διαπίστωσε πως ορισμένα sites τον εμφανίζουν ότι απέφυγε τη σύλληψη επειδή έχει βουλευτική ασυλία. «Δεν έχω καμία σχέση εγώ ούτε με τις συλλήψεις ούτε με τον οίκο ευγηρίας» έλεγε στα απανωτά τηλεφωνήματα που είχε από τους ψηφοφόρους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εγω φατιω ρε τσογλανε τις προαλλες που σε πετυχα στην ΙΖ ΔΟΥ και ησουν μονος, χωρις συνοδεια, δε σου εχωσα καμια στη μουρη να με θυμασαι. Εχε χαρη ρε, εχε χαρη…

  2. ποσο μαλακες ειμαστε ρεεεεε
    γακουματος γιακουματος γιακουμετος γιακουμητσος

  3. Tόσο θυμωμένος ε;
    Να προσέχει μην σκίσει το καλσόν του.

  4. εισαι μεσα στα σκατα και φωναζεις ρε κοπροσκυλο?????

  5. Απειλεί θεούς και δαίμονες ο βαγγέλης γιαννόπουλος της νουδούλας!

  6. Τόσα χρόνια στη Μύκονο Γιακουμάτε, έχασες το δρόμο για την Ιθάκη. Παραδίδεις την έδρα, μας χαιρετάς και φεύγεις αξιοπρεπώς!

    Υ.Γ. Τιμή και Δόξα στους Έλληνες Δικαστές που αγωνίζονται μέσα από αντίξοες συνθήκες, να καθαρίσουν την «κοπριά» για να ξεβρωμίσει ο τόπος, μπας και δούμε άσπρη μέρα!

  7. ((έλεγε στα απανωτά τηλεφωνήματα που είχε από τους ψηφοφόρους του.)) τηλεφωνήματα δεχόταν από ψηφοφόρους για να μην τους βγάλει και αυτούς στο κλαρί και βρεθούν και αυτοί με χειροπέδες για τα ρουσφέτια που τους είχε κάνει όταν τον ψηφίζανε

  8. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ

Comments are closed.