ΑΠΕΛΥΣΑΝ παρουσιαστή ο οποίος παρομοίασε τη Μισέλ Ομπάμα με πίθηκο!(βίντεο)

Κοινοποίηση:
parousiastis_561_355

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «El Gordo y La Flaca» (Ο Χονδρός και η Λιγνή) χθες, υπήρξε φωτογραφικό αφιέρωμα με το πρόσωπα της Μισέλ Ομπάμα , σχολιάζοντας τις αλλαγές και το στιλ της τα τελευταία χρόνια.

Έτσι ο παρουσιαστής έκανε… ένα σημαντικό λάθος! ΔΕΝ λες μπροστά σε τόσα εκατομμύρια τηλεθεατές την σύζυγο του πλανητάρχη…. πίθηκο!

Ο παρουσιαστής από τη Βενεζουέλα Ρόντνερ Φιγκερόα πιο συγκεκριμένα είπε: «θα λέγαμε ότι η Μισέλ Ομπάμα έπαιξε στην κινηματογραφική ταινία Ο πλανήτης των πιθήκων».

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών, η διεύθυνση του δικτύου καταδίκασε απερίφραστα τη φράση αυτή του παρουσιαστή και διαβεβαίωσε ότι δεν αντανακλά σε καμία περίπτωση «τις αξίες και τις απόψεις» του δικτύου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.