ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Την ώρα της παρέλασης τουρίστας ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ όταν εμφανίστηκε με…την Τουρκική σημαία!! (φωτο-makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
received_10205964625019765(1)

Την ώρα πού γινοταν η παρέλαση, ένα… παιδί απο την Τουρκία, στο 2 όροφο του hotel amalia φορούσε μπλουζα με την τουρκική σημαία επιδεικτικα….

received_10205964625139768

Ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας, βγήκε όπως και πολλοί άλλοι ένοικοι κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας για να παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους τούρκους. Και είχε την έμπνευση να φορέσει μπλουζάκι με την τουρκική σημαία. Καθόλου καλή έμπνευση, αφού αυτό προκάλεσε την οργή όλων όσων των αντιλήφθηκαν και βρίσκονταν επι της λεωφόρου Αμαλίας για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

received_10205964625339773(1)

received_10205964625379774

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ισθμος κορινθου 26 μαρτιου 2016 ωρα 09:30

    τουρκικο αντιτορπιλικο με ολο το πληρωμα στο καταστρωμα, κανει διελευση του ισθμου με μια τεραστια τουρκικη σημαια χωρις να εχει αναρτησει τη προβλεπομενη ελληνικη ως χωρα διελευσης…

    οι υπευθυνοι του ισθμου καλεσαν καποιο λιμενικο??? καναν κατι για αυτο??? το οποιο εχει γινει και παλιοτερα???

    αν ο καθενας μας δεν κανει κατι….ποτε μα ποτε δεν επροκειτο να βελτιωθουμε

  2. Ναι ειπε ο ανθρωπος τι να βαλω σημερα, ας ριξω πανω μου μια σημαια.
    Ρε εχετε τρελαθεί τελειως και τρελενεται και τους ανεγκέφαλους.

  3. ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ. ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΛΟΕΡΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

  4. ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΗΣ COCA-COLA , ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ , ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ .

  5. Αν βγήκε για να προκαλέσει, που μάλλον αυτό συμβαίνει, γιατί πολύ περίεργη σύμπτωση είναι να φόρεσε τη σημαία της Τουρκίας στην εθνική μας εορτή, ντροπή του. Αφού δεν γουστάρει την Ελλάδα τι ήρθε να κάνει εδώ;

  6. μια μακρυνή θαμπή φωτογραφία είναι με κάποιον που φοράει ασπροκόκκινη μπλούζα. δεν φαίνεται καθαρά καμμιά τουρκική σημαία; από την άλλοι οι τουρίστες δεν έχουν ιδέα τί κόντρα έχουμε με τους τούρκους, ειδικά οι αμερικάνοι, είναι πιθανό να είχε ψωνίσει καμμιά τουρκόμπλουζα από την Μικρασία και να την φόραγε επειδή τού άρεσε.

    1. Ωραία τώρα που το έμαθε να την βγάλει και να την βάλει εκεί που ξέρει!

    2. Δες την 3η φωτο…Ακομα δε φαινεται? Ασπροκοκκινη μπλουζα ειναι αυτο?? Φαινεται ξεκαθαρα η ημισεληνος αλλα και το αστερι…

Comments are closed.