ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αφισοκόλλησαν ΠΑΝΤΟΥ τα στοιχεία φορέα AIDS στη Μυτιλήνη!

Κοινοποίηση:
aidsmitilini

Δεν υπάρχει αυτό που έκαναν! Δεν έχουν ακούσει ποτέ για ιατρικά απόρρητα και προσωπικά δεδομένα; Για ποιο λόγο το έκαναν αυτο;

Σοαρισμένη είναι μια ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο της Μυτιλήνης, αλλά και όσοι πέρασαν από αυτή, χθες και προχθές το πρωί, όπου αντίκρισαν αφίσες με το ονοματεπώνυμο γυναίκας και την αναφορά ότι είναι φορέας του AIDS, σύμφωνα με την εφημερίδα Εμπρός και την ιστοσελίδα lesvosnews.net.

Μέχρι χτες το πρωί, περίοικοι και εργαζόμενοι στην περιοχή μάζευαν τις πεταμένες φωτοτυπίες που είχαν «μοιραστεί» κατά δεκάδες σε διάφορα σημεία, προκαλώντας σοκ και οργή στους περαστικούς που τις αντίκριζαν.

Η καταδικαστέα πράξη, πέραν των λόγων που την υποκίνησαν, έγκειται στο ότι ο δράστης ή οι δράστες φωτοτύπησαν ιατρική γνωμάτευση νοσοκομείου των Αθηνών ότι η εν λόγω γυναίκα έχει λοίμωξη του Ιού Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (Human Immunodeficiency Virus – HIV) και το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS), νόσος του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.

Φωτοτύπησαν δηλαδή και μοίρασαν αντίγραφα της ιατρικής γνωμάτευσης με το πλήρες ονοματεπώνυμο της ασθενούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν η συγκεκριμένη γυναίκα κολλούσε επίτηδες τον ιό σε άλλους γιατί ήθελε να εκδικηθεί (είναι επικίνδυνο να έχουν ειτζ οι κακοί άνθρωποι) τότε πολύ καλά έκανε και την έβγαλε σε φειγ βολάν. Αν όμως η γυναίκα δεν ήταν μια ύπουλη δολοφόνος και δεν έβλαπτε κανέναν τότε είναι κατακριτέο. Πιθανόν κάποιο θύμα της το έκανε αυτό για να νιώσει τον κοινωνικό αποκλεισμό και να μην το κάνει σε άλλους. Μακάρι να κάνω λάθος γιατί αλλιώς κάποιοι την βάψανε.

Comments are closed.