Εχετε 5.000 ευρώ και θέλετε να περάσετε μια εβδομάδα διακοπών στο πανέμορφο νησί της Αίγινας; Τότε μπορείτε να… ενοικιάσετε το σπίτι του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail η βίλα στην Αίγινα, όπου περνά στιγμές χαλάρωσης η οικογένεια του υπουργού Οικονομικών πλέον διατίθεται προς ενοικίαση για 5.000 ευρώ την εβδομάδα.
Τίτλος του δημοσιεύματος: «Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας! Ο Ελληνας »σοσιαλιστής της σαμπάνιας» υπουργός Οικονομικών διαθέτει προς ενοικίαση το πολυτελές εξοχικό του για 5.000 ευρώ την εβδομάδα».
Στο δημοσίευμα, η Daily Mail αναφέρει ότι μετά από τη φωτογράφιση- σελέμπριτι που τον έφερε σε δύσκολη θέση, φαίνεται ότι ο κ. Βαρουφάκης αποφάσισε ότι η κατά της λιτότητας εικόνα είναι κακή σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και για αυτό αποφάσισε να δώσει προς ενοικίαση τη βίλα των 170 τετραγωνικών μέτρων.
Σύμφωνα με την επίσημη αγγελία στο Boutique Athens, το εν λόγω εξοχικό έχει πέντε υπνοδωμάτια, γυάλινους τοίχους στο σαλόνι και την τραπεζαρία που προσφέρουν εκπληκτική θέα και σύστημα home cinema μεταξύ άλλων.
Το προνομιούχο στιλ ζωής δεν ταιριάζει με τη νέα θέση του κ. Βαρουφάκη που αποφάσισε να σφίξει το ζωνάρι, αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Ελληνα υπουργό η Daily Mail, ενώ προσθέτει ότι με τη σύζυγό του- για την προνομιούχο όπως τη χαρακτηρίζει οικογένεια της οποίας κάνει εκτενή αναφορά- ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, κάτι που απέχει πολύ από τη ζωή των υπόλοιπων Ελλήνων.
imerisia.gr
Κυριε Μαριε ειναι φθονος να μη μπορω να παω στα κτηματα μου πουναι 500 μετρα απο του υπουργου;Που το συστημα δεν ταχει αξιοποιησει δεν εχουν δρομους για να τα περνει η Ελιτ.Οσο για το φημισμενη εικαστικος,ολα τα πλουσιοκοριτσα εχουν καλλιτεχνικες ανησυχιες,και ολοι οι δρομοι ειναι ανοιχτοι γιαυτες.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΙΣΑ 666 ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΠΟΡΙ Η ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ ΣΤΗΝ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΠΛΟΚΑΜΙΑ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ
Εντάξει βρε παιδιά.Αυτός και η γυναίκα του, ανήκουν σε εύπορες οικογένειες. αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αν τα λεφτά τους προήλθαν από εργασία και όχι από ληστείες.
Αυτός είναι καθηγητής πανεπιστημίων και η γυναίκα του φημισμένη εικαστικός. Μπορεί να έκανε λα΄θος με τη συνεχή παρουσία του στα ΜΜΕ, αλλά δεν πρέπει και να τον κρεμάσει ο όχλος γι αυτό, από τη στιγμή μάλιστα που βοήθησε τη χώρα κάνοντας γνωστή την ανθρωπιστική της κρίση στον έξω κόσμο.
Η χώρα μας παθαίνει ότι παθαίνει γιατί το χαρακτηριστικό των Ελλήνων είναι δυστυχώς ο μεγάλος φθόνος.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ…ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ;
Έτσι είναι, φαίνεται σε κάποιους ενοχλεί το γεγονός ότι ο τύπος είναι δημοφιλής και μορφωμένος, και όχι οργανωτής δολοφονιών και μαστρωπός όπως κάποια άλλα καλόπαιδα, να πούμε κανένα ρε αυγόπουλοι?
Αποδείξτε ρε νούμερα ότι ο Βαρουφάκης τα έκλεψε αυτά τα λεφτά και δεν τα έβγαλε, έχοντας δουλεψει σε όλον (κυριολεκτικά) τον κόσμο.
Καλά κάνει ρε, εσείς εκει να βράζετε στο ζουμί της καφρίλας και τους αντι-ρατσισμού σας, χαχαχαχαχααχ.
Ρε κάνετε και συγκεντρώσεις αντι-ρατσισμού ρε ανεπίδεκτοι ιστορίας?
Ε,ρε μεγαλεια.Το καυμενο το Παγωνακι με μηδενικη αξια,χωρις δρομους,το πηρε η Ελιτ κι εφτιαξε βιλες.Δεν μπορουμε να το επισκεφτουμε γιατι εχουν μεγαλα σκυλια που ταφηνουν ελευθερα να μην τους ενοχλησουμε.Ειναι η περιοχη ολο σκαλες – πεζουλια,απο τις πιο ευφορες της Αιγινας και ειναι υβρις προς τη φυση να γεμιζουν με ψυχρα μπετα και πισινες,ενα νησι που δεν εχει νερο.Τοση Αλαζονεια;
Ακουτε φτωχοι αριστερουληδες?