ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Μένουν εδώ και 15 μήνες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας!

Κοινοποίηση:
kyrpos

Πρόκειται για μια πολύ περίεργη ιστορία

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται τους τελευταίους 15 μήνες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πρωταγωνίστριες δύο Γερμανίδες.

Σύμφωνα με το 24news.com.cy μητέρα και κόρη, μετέβησαν από το Ισραήλ στην Λάρνακα πριν από ενάμιση χρόνο και από τότε ζουν μόνιμα στο αεροδρόμιο.

Παρά τις προσπάθειες των αρχών αλλά και της γερμανικής πρεσβείας να τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να επιστρέψουν στην χώρα τους, αυτές αρνούνται κάθε είδος βοήθειας.

Οι δυο γυναίκες ζουν σε υπνόσακους κοντά στον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, έχοντας μαζί τις ταξιδιωτικές τους βαλίτσες. Πλένονται στους χώρος υγιεινής εντός του αεροδρομίου όταν αυτό είναι δυνατό. Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, οι δυο γυναίκες δέχονται στους λογαριασμούς τους εμβάσματα τα οποία τους επιτρέπουν να αγοράζουν είδη πρώτης ανάγκης.

Οι αρχές του αεροδρομίου Λάρνακας έχουν ήδη αποταθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας η οποία παρακολουθεί το περιστατικό εντούτοις όμως δεν μπορεί να μετακινήσει οπουδήποτε τις δυο γυναίκες, για λόγους προσωπικής τους ασφάλειας.

Από την πλευρά της η γερμανική πρεσβεία όπως αναφέρεται, δεν έχει δεχθεί οποιοδήποτε επίσημο αίτημα από τις δυο γυναίκες, προκειμένου να τους δοθεί βοήθεια για να φύγουν από την Κύπρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: