ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Πρίγκιπας Χάρι έκανε σατανικό συμβολισμό δίπλα στην Melania Trump!

Κοινοποίηση:
χαρι-670x400

Η αλήθεια είναι αναμφισβήτητη. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μελάνια Τρούμπ είχαν την πρώτη τους δημόσια συνάντηση το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια Invictus στο Τορόντο του Καναδά.

Όπως αναμενόταν, ο Χάρι και η Μελάνια εμφανιστηκαν μαζί σε αρκετές φωτογραφίες και είχαν επίσημα μια συνάντηση που κράτησε περίπου μισή ώρα.

Ωστόσο, έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι επρόκειτο για κάτι πολυ παραπανω απο μια απλη συναντηση με δικαιολογια τα παιχνιδια .

Σε ολόκληρο το διαδίκτυο, οι συνωμοσιολογοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι ενώ τους τραβουσαν φωτογραφιες με την Πρώτη Κυρία, ο Χάρι κράτησε τα χέρια του σε μια περίφημη και αδιαμφισβήτητη στάση – το σημάδι των κέρατων.

Οι αρχες του συστηματος και της υπνωσης μας προσπάθησαν γρήγορα να ισχυριστούν ότι απλά ξεκουμπουσε το παλτό του.

Όλα έχουν νόημα τώρα και ίσως κανείς δεν πρέπει να εκπλήσσεται ότι ο Χάρι δεν δημιούργησε τους Αγώνες Invictus μόνο για να υποστηρίξει το τραυματισμένο στρατιωτικό προσωπικό και τους βετεράνους.

Είναι μια βολική κάλυψη για τις συναντήσεις του με άλλους σημαντικούς ηγέτες του κόσμου.

Χρησιμοποιεί απλώς αυτούς τους Αγώνες για να συναντηθεί με συναδέλφους- υπαλληλους των Illuminati έτσι ώστε να συζητήσουν πώς να προχωρήσουν καλύτερα στα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Είναι σύνηθες για τα μέλη των Illuminati να κάνουν τέτοια σήματα στο κοινό ως ενας τρόπος να αποδείξουν την πίστη τους στους ανωτέρους τους, με την πεποίθηση ότι ο μέσος άνθρωπος δεν θα το παρατηρήσει.

Το Huffington Post, αναπάντεχα δεδομένου ότι είναι μέρος των mainstream μέσων ενημέρωσης, αποφάσισε να κανει μια ερευνα σε αυτη την υποθεση και να ζητήσει από ειδικούς να πουν τι πιστεύουν ότι η χειρονομία του Χαρι σήμαινε. Έφεραν στο Patti Wood, έναν εμπειρογνώμονα για τη γλώσσα του σώματος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Χάρι ηθελε πιθανότατα να τοποθετήσει το χέρι του στην κοιλιά του σαν μια πράξη αυτοσυγκέντρωσης. «Έχω δει παγκόσμιους ηγέτες σε φωτογραφιες με το Trump και βλέπω οτι πολλοι απο αυτους διαλεγουν μια σταση η κινηση σαν τροπο αυτοχαλαρωσης», δηλωσε ο ειδικος.

«Αυτη η κινηση θεωρειτε σαν μια κινηση αυτοχαλαρωσεις. Μοιάζει με το κέρατο του διαβόλου, αλλά είναι επίσης και ενα χέρι στην κοιλιά. «Τουλάχιστον ήταν μια κινηση άνεσης ,δειχνει οτι ειχε πολλή ένταση και θα έπρεπε με καποιο τροπο να προστατεύσει τον κεντρικό πυρήνα του». Σύμφωνα με αυτή την εξήγηση, ο πρίγκιπας απλα ήταν ίσως λίγο κουρασμένος . Άλλοι προσπάθησαν να ενισχύσουν αυτόν τον ισχυρισμό λέγοντας ότι εξαιτιας των Αγώνων ηταν και η πρώτη φορά βγηκε με τον Meghan Markle σε κοινη θεα , γεγονός που θα μπορούσε λογικά να τον οδηγήσει να αισθάνεται νευρικός.

Ακομα το να συναντηθεις με μια Πρώτη Κυρία είναι μια αγχωτική κατάσταση.

Φυσικά, ο εμπειρογνώμονας της γλωσσας του σωματος έκανε λάθος, αναγνωρίζοντας ότι πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες κάνουν αυτά τα σηματα όταν συναντώνται με το Trump και μέλη της οικογένειάς του. Όλοι γνωρίζουν ότι οι Illuminati καθορίζουν τελικά ποιος κατέχει την εξουσία στον κόσμο και έτσι οι ηγετες οπως ο Τραμπ πρέπει να αποτελούν μέρος αυτού του κρυφου συστηματος.

Αν και κάποιοι στην σκεπτικιστική κοινότητα ελπίζαν ότι το Trump θα ήταν ενας υποψήφιος αντι της σημερινης καταστασης, ο οποίος δεν θα άκουγε σε εντολες του τι να κάνει , είναι σαφές ομως ότι τελικα αυτό δεν συμβαίνει.

Παγκόσμιοι ηγέτες σε όλο τον κόσμο φωτογραφιζοντια με τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του κανοντας τα Ιλλουμινάτι σατανικά σημάδια και σίγουρα δεν είναι σύμπτωση. Αυτό είναι μόνο το τελευταίο τέτοιο περιστατικό.

Ακόμα και οι προηγούμενοι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν κάνει το ιδιο σύμβολισμο που και βρετανος πριγκηπας εκανε και απο φαίνεται τίποτα δεν έχει αλλάξει στο θεμα ποιος πραγματικα ελεγχει τον πλανητη !!

katohika.gr

Το σύμβολο είναι γνωστό για τη χρήση του από τους Σατανιστές

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: