Αποκάλυψη:”Ομάδα Κοσοβάρων με την καθοδήγηση της CIA συμμετείχε στα “Δεκεμβριανά” του 2008 για να ρίξουν τον Καραμανλή”!

Κοινοποίηση:

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή ο Ανακριτής, στο γραφείο του οποίου φθάνουν πολλές πληροφορίες και από το εξωτερικό. Σύμφωνα το adiakritos.com που αναδημοσιεύει συνέντευξη του δημοσιογράφου και ερευνητή – αναλυτή κ. Τιερί Μεϊσάν σε τηλεοπτικό σταθμό του εξωτερικού, πληροφορία που προέρχεται από συνεργάτη του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Χένρι Κίσινγκερ αναφέρει ότι το 2008 η CIA είχε οργανώσει στη χώρα μας ομάδα Κοσοβάρων, οι οποίες προκαλούσαν βανδαλισμούς σε ελληνικές πόλεις.

Τώρα οι αρμόδιοι δικαστές υπέβαλαν αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ και ζητούν να πληροφορηθούν αν, στα πλαίσια της κάθαρσης και αυτής της Υπηρεσίας, έχουν εντοπιστεί στοιχεία για τον ταραγμένο Δεκέμβριο του 2008 και επεισόδια και βανδαλισμοί αρκετό χρόνο μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Παράλληλα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εφημερίδας, ο αμερικανός υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ Γουίλιαμ Μπαζ., ο οποίος εντοπίστηκε στην ανάκριση ως ο κύριος εμπλεκόμενος στο μεγάλο δίχτυ υποκλοπών τηλεφωνημάτων ανώτατων κυβερνητικών στελεχών ήρθε και πρόσφατα στην Ελλάδα, υπηρετώντας βέβαια άλλον ρόλο σε σχέση με την παγίδευση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων το 2004-2005.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν είμαστε τέτοιο κράτος οπερέτα , που αλωνίζουν κάθε τόσο στην χώρα πράκτορες βάζοντας φωτιές στα δάση επί χρόνια καίγοντας ακόμα και την Επίδαυρο , που χτυπάνε ακόμα και στην πρωτεύουσα του κράτους δίπλα στην Βουλή με μολότωφ , ρόπαλα και πετροπόλεμο και που παρακολουθούν τα απόρρητα τηλέφωνα του πρωθυπουργού σχεδιάζοντας ακόμα και την δολοφονία του , απ’ ότι φήμες κυκλοφορούν , ενώ οι κρατική υπηρεσία πληροφοριών κοιμάται τον ύπνο του δικαίου , τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας ……

  2. Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Φ.Π. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008
    Η αλήθεια από τη στιγμή που αναγνωρίζεται μέχρι να επικρατήσει , δημιουργεί ένα πεδίο συνήθως σπαρμένο με πτώματα . Ευτυχώς η κυβέρνηση δεν έπεσε στη λούμπα του σχεδίου που είχαν εκπονήσει οι Αμερικανοί και οι εν Ελλάδι πράκτορές τους , για τη δημιουργία ενός ακόμα καταστροφικού για την Ελλάδα Αθηναϊκού Δεκέμβρη, όπως το 1944.
    Σύμπτωματικώς ή όχι , το όνομα Γ. Παπανδρέου έχει και τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχέδιο αυτό των Αμερικανών, όπως και του παππού του το 1944. Ούτω καλόν θα είναι να ανακοινώσει η κυβέρνηση ποίοι είναι οι κουκουλοφόροι , που δήθεν δεν μπορεί η Αστυνομία να τους τιθασεύσει. Διαδίδουν ψευδείς ιστορίες γιά δήθεν νέους Μάηδες του 1968, για δήθεν επαναστατική εξέγερση της νεολαίας κ.λ.π. αστήρικτες θεωρίες για να αποκρύψουν την αλήθεια .Τα γεγονότα αυτά ήσαν προγραμματισμένα και οργανωμένα από τους πράκτορες των επιβουλευόντων την Ελλάδα και των συνοδοιπόρων τους Τούρκων, Αλβανών και Σκοπιανών και με την πρόσληψη μισθοφόρων δήθεν επαναστατών. Απλώς περίμεναν την αφορμή που τους έδωσεν ένας ψευτονταής αστυνομικός με τον άδικο φόνο ενός δεκαεξάχρονου.
    Οι πράκτορες αυτοί κατέστρεψαν το κέντρο της Αθήνας , και τις περιουσίες του ελληνικού λαού ατιμωρητί , για να τιμωρήσουν την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση, γιατί τόλμησε να είπει «ΟΧΙ» στον πλανητάρχη Μπούς για τα Σκόπια. Επίσης και γιατί έκανε ανοίγματα στη Ρωσία και στην Κίνα , αποβλέποντας σε μελλοντική απεξάρτηση από τις Η.Π.Α.!… Ο δε ελληνικός λαός επιρρεπής πάντοτε στις υποσχέσεις των αδίστακτων ρεβανσιστών και των Αμερικανών που διοικούν το ΠΑΣΟΚ αντί να καταδικάσει την αντιπολιτευτική στάση του Αμερικανού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που κατευθύνεται από αμερικανο – τουρκικά συμφέροντα , χρέωσε τα γεγονότα στην κυβέρνηση και στην Αστυνομία , γιατί δεν τους έδωσε το πρόσχημα που επιζητούσαν για να δημιουργήσουν τον προγραμματισθέντα νέο Δεκέμβρη ! Εφτασε στο έσχατο σημείο ο Αμερικανός κ. Γ. Παπανδρέου να προτείνει κατόπιν της αποτυχίας της γενίκευσης των ταραχών, -με υπόδειξη των αφεντικών του- την εφαρμογή του μέτρου της «Κατάστασης Εκτακτης Ανάγκης», που θα κατέληγεν επί του ασφαλούς σε αιματοχυσία . Κι’ αυτό για να πέσει η κυβέρνηση, κατά πως έχουν προγραμματίσει για να εφαρμόσουν το νέο χάρτη που έχουν σχεδιάσει για τα Βαλκάνια οι Πλανητάρχες !
    Η αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ,είναι απόρροια της δήλωσης του Τουργούτ Οζάλ το 1990, αφού κατόπιν των συμφωνιών Νταβός και Βουλιαγμένης, η Τουρκία ανέλαβε τον έλεγχο του μισού Αιγαίου, ανακοίνωσεν επίσημα τα εξής : α} Η Τουρκία έχει τη δύναμη να αντιστρέψει την κατάπτωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που άρχισε στη Βιέννη.{σ.σ. το.1683} β} Οπου υπάρχει ένα καλύτερο μέρος για εμάς πρέπει να το πάρουμε. γ} Η Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα , αν της στείλουμε δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα διαλύσει !
    Εν συνεχεία ο νέος Πλανητάρχης ακολουθώντας τα χνάρια του παλαιού, έδωσε πράσινο φως στην Τουρκία για να γίνει περιφερειακή δύναμη και να αποκτήσει τον έλεγχο των περιφερειών της τέως Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Επειδή όμως αυτό δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί χωρίς τον πλήρη έλεγχο του Αγαίου, παρά το γεγονός της Συμφωνίας της Μαδρίτης στις 8 Ιουλιου 1997, που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παραχώρησε τον έλεγχο όλου του Αιγαίου στην Τουρκία , αυτή θα φτάσει στα άκρα για να τον αποκτήσει απολύτως !
    Δηλαδή οι ΗΠΑ έχουν δώσει ήδη πράσινο φως στην Τουρκία για επέμβαση στο Αιγαίο. Οταν από τον περασμένο Δεκέμβριο δήλωνα αυτή την πραγματικότητα οι εθνικοσοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ με έβριζαν. Για να τους δούμε τώρα τι θα πούν ; Ο Φ.Π. πάντως συμφωνεί με τον Αισχύλο : « Ω παίδες Ελλήνων ίτε ». 26-7-2009 Φ.Π.

  3. Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι μετά τον επόμενο Δεκέμβρη δεν θα γράφετε τέτοια…

  4. Οι δηθεν Ελληνες της amerika, τα βλεπουν αυτα;; Οι υπερηφανοι κατα τα αλλα ελληνοαμερικανοι, που μας τα εχουν πρηξει με την μαμημενη σιωνιστικη αμερικη, κατανοουν πως η amerika, ειναι εργαλειο στα χερια των σιωνιστων, πω η amerika σας ειναι ΕΧΘΡΟΣ του Ελληνισμου;;

    Εαν οχι τοτε να αλλαξουν και ονομασια αυτοι οι ελληνοφωνοι εφιαλτες……

    Απο εναν αποδημο που σας ξερει καλα, σας λεω ΟΥΣΤ εφιαλτες!!

Comments are closed.