Αποκάλυψη:Το…φόρεσε το “γιλεκάκι” η νεαρή σύζυγος στον “αριστερό”,”πεντακάθαρο” δημοσιογράφο (και τηλεπλασιέ) – Βίλα χωρίς κέρατο, δάσος χωρίς…έλατο!

Κοινοποίηση:
syzygos-apistia

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και από ότι φαίνεται, ο απατημένος “επαναστάτης της τσέπης” δημοσιογράφος , κρυφό καμάρι καθώς έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ να παρακολουθήσει την νεαρή σύζυγό του που τον έχει εγκαταλείψει πάνω από ένα μήνα… 

Πραγματικά πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία που έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού και υπέρμετρων σχολίων στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.Όπως ψιθυρίζουν μάλιστα-κάποιοι που γνωρίζουν καλά πράγματα και καταστάσεις-μάλλον τις επόμενες μέρες θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις και αίτηση διαζυγίου.

Καλά πληροφορημένοι μιλάνε για μια παθιασμένη εξωσυζυγική σχέση της κατά πολλά έτη νεότερης συζύγου του δημοσιογράφου.Λένε μάλιστα πως ο εραστής της γυναίκας του προέρχεται από το επαγγελματικό περιβάλλον του τηλεοπτικού “σταρ” και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Σύντομα θα επανέλθουμε στο θέμα με γαργαλιστικές λεπτομέρειες από περιστατικά απιστίας με πρωταγωνίστρια την όμορφη σύζυγο και θύμα τον πρώην “μάχιμο” δημοσιογράφο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: