Αποκάλυψη βόμβα για την τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τι συνταγογραφήθηκε στον ΑΜΚΑ της 44χρονης πριν πεθάνει; (BINTEO)

Κοινοποίηση:
191572_2

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Νέα ερωτήματα προκύπτουν από την αποκάλυψη του αδερφού της, ότι ένα μήνα πριν το θάνατό της, κάποιος της είχε συνταγογραφήσει ψυχότροπα φάρμακα. Φάρμακα, τα οποία μάλιστα, μπορεί να έχουν παρενέργειες όπως οι τάσεις αυτοκτονίας.

Ο αδερφός της είχε αποκαλύψει την Πέμπτη, ότι βρήκε γραμμένα τα συγκεκριμένα φάρμακα, στον ΑΜΚΑ της Ειρήνης.

Eνας εκ των δικηγόρων της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, είπε ότι η Ειρήνη δεν πήρε ποτέ τέτοια φάρμακα και πως, όποιος της τα συνταγογράφησε, ενδεχομένως να τα «έγραψε» στον ΑΜΚΑ της αλλά να προορίζονταν για τρίτο πρόσωπο.

«Η Ειρήνη ουδέποτε είχε κάνει χρήση οποιουδήποτε ψυχοτρόπου φαρμάκου… Είναι πάρα πολύ εύκολο σε κάποιον, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στη φόρμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και γνωρίζει το ΑΜΚΑ κάποιου πολίτη, να μπορέσει να κάνει μία ηλεκτρονική συνταγογράφηση, να την εκτυπώσει, να την χορηγήσει σε έτερο άτομο και αυτό το έτερο άτομο να πάει και να την εκτελέσει.

Άρα λοιπόν το γεγονός ότι υπήρξε μία συνταγογράφηση δεν πιστοποιεί ότι αυτός στον οποίο φαίνεται ότι έγινε, ότι ήταν ο τελικός αποδέκτης του φαρμάκου. Το υπογραμμίζω ότι η Ειρήνη Λαγούδη ουδέποτε έχει λάβει τέτοια φαρμακευτική αγωγή», ανέφερε.

Όπως είπε στην εκπομπή, ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης, «οι ψυχότροπες ουσίες όπως και αυτή, χρειάζονται παρακολούθηση. Αν έχει συνταγογραφηθεί μια τέτοια ουσία από έναν όχι ειδικό – και ειδικοί είναι μόνο οι ψυχίατροι – ο γιατρός μιας άλλης ειδικότητας δε μπορεί να γνωρίζει σε βάθος τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν από μια τέτοια ουσία».

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί ν αγνοείται το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη. Άλλο ένα στοιχείο σύμφωνα με την οικογένειά της, που δείχνει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Γιατί άλλωστε, κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, να εξαφανίσει το κινητό του;

Μετά τις έρευνες που έγιναν χθες στη λίμνη Τριχωνίδα, οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα, η οικογένεια ανοίγει νέο κύκλο ερευνών, με εθελοντές δύτες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί το χαμένο κινητό.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Που να βρουνε χρονο οι ασφαλιτες να διαλευκανουν κανενα φονο…. σημερα ανασταιναξαν τα καφε στιν Πλατεια Συνταγματος λογο συλλαλητηριου απο δαυτους….το εριξαν κ στο να παραποιουν χρονο απο καμερες για να μειωσουν το μεγεθος του συλλαλητηριου με φονους που βαπτιζουν αυτοκτονιες θα ασχολουνται τωρα?ΚΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΟΙΣ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ δαυτους που βρωμαναι φορμολη απο παντου

  2. Η γυναικα λεγεται οτι εφυγε με το κτελ για το χωριο της πριν των Φωτων αφου πριν ειχε τσακωθει με τον γιατρο νταβαντζη γκομαινο της καλα δυο ολοκληρες βαλιτσες πουχε μαζι της στιν Αθηνα πως βρεθηκαν στο σπιτι της στιν Κατοχη ποιος τις πηγε?

  3. Δυστηχος δεν προκεται να βρεθει ακρη επι τουτης θελουν να το περασουν αυτοκτονια το χουν παρει πολυ επι πονου σαν προσωπικη ας πουμε βεντετα οι εκει αρχες με την οικογενια της κοπελας….. ο Σπυρου ο ερευνητης τους παει νεα στοιχεια στο πιατο κ αυτοι σφυριζουν αδιαφορα…….Στιν καταθεση του αστυνομικου στιν Νεα Μακρη αναγνωριστηκε ο ενας απο τους δυο αντρες που κατσαδιαζε την κοπελα στο πολυκαταστημα κ ειναι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ η αστυνομια τη εκανε? τον καλεσαι για καταθεση η που να τολμηση……

  4. Επι εφτετιας τους αστυφυλακες τους μεταθεταναι ανα την επικρατεια για να μην διαβρωνονται κατι ξεραναι……. εδω βλεπουμε ανακριτη στο Αγρηνιο ασφαλιτη να κανει ανακριση σε βασικο κατηγορουμενου πουνε κ συγγενη του……βλεπουμε τοπικους τοκογλυφους κ υποπτους για τον φονο που δεν τολμαναι να αγγιξουν τυχαιο δεν νομιζω…………ΜΕΤΑ ΜΙΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΙΞΑΜΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ……

  5. Δεν υπαρχη κενενας εισαγγελεας σωστος να στειλει κανενα κλιμακιο της αστυνομιας απο Αθηνα να βρει καμμια ακρη……δεν βλεπει οτι εκει ολοι ειναι διαπλεκομαινοι…τη συγγενιες με βασικους κατηγορουμαινους τη γνωστοι με τους εκει υποπτους τοκογλυφους….Ενα παρεακι ειναι ολοι.

  6. Μεχρι συνδικαλες κομματοσκυλα της αστυνομιας επιστρατευτηκαν για να δικαιολογησουν τους σαπιους συναδελφους τους εκει στο Αγρηνιο που ταχουν κανει πλακακια με βασικους κατηγορουμενους… κ τους εκει γνωστους κ παντοδυναμους απο οτι φαινεται…. τοκογλυφους.Εκει στο Αγρηνιο…..αντι να κοιταξουν να ματροσουν τα καθικια που φαγαναι την γυναικα το ριξαναι στις ανακοινωσοις τους θιξαναι το γοητρο οι ερημοι συγγενοις…. τρομαρα τους…….Σκεψου να περημαινεις δικαιωση απο τεττοια σαπηλα τεττοιους κοπρητες ……. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΡΑΤΟΣ Αστυνομια ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ……………………………………………………………………………………………………………………….

  7. Μπλεγμενη ενας θεος ξερει σε τι ιστοριες ηταν η λεγαμενη και η οικογενεια της ξερει πολλα κι ας κανει την ανηξερη

  8. Ειναι εγκλημα.Μας κανει εντυπωση το κουκουλομα που επιχειρηται απο τις αρχες.Μπραβο στους δημοσιογραφους που κραταναι ακομα το θεμα στιν εποικαιροτητα χαλαζοντας την σουμαδα της συγκαληψης κ του σεναριου της<> των εκει ΔΙΑΒΡΟΜΑΙΝΩΝ αρχων. Υπαρχη διαπλοκη υπαρχει τοκογλυφικο κυκλωμα με υψηλες διασυνδεσοις στιν εκει αστυνομια που εφαγε την γυναικα στιν Αθηνα στον Γερακα κ μετα την μεταφεραναι εκει που βρεθηκε το σιγουρο ειναι πως ο νταβαντζης γιατρος με τα φιλαρακια του μεσητες κ τοκογλυφους… ξερει πολλα…. ειδη εχει μπλεξει τα αλλοθοι του στις καταθεσοις του μπαιρδευτηκε κ η συζηγος….. κ μενει να προσκομιστουν στοιχεια νεα απο τον Σπυρου τον ερευνητη που λεει οτι εχει για να τους μαζεψουν

  9. μας εχετε ποια κουραση με την χηρα που …στις 9 του μακαριτη αλλον εβαλε στο σπιτι…………..

Comments are closed.