ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΙ είναι οι ΤΣΑΤΣΟΙ της Μέρκελ – Ντάισεμπλουμ: ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ με το ΠΤΥΧΙΟ-«ΜΑΙΜΟΥ»!!

Κοινοποίηση:
varoufakis6-630x4001

Μάλιστα το πανεπιστήμιο University College Cork τον υποχρέωσε να αλλάξει το βιογραφικό του…

Ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup, στο επίσημο βιογραφικό του που δημοσιοποιήθηκε όταν ανέλαβε υπουργός ανέφερε ότι κατείχε ΜΑ (Master Of Arts) από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Όπως ανακοίνωσε όμως το UCC, σύμφωνα με τον ιρλανδικό Independent, ο Ντάισελμπλουμ απλώς φοίτησε για κάποιους μήνες στο ίδρυμα αλλά ουδέποτε απέκτησε τίτλο.

Τα ολλανδικά αλλά και διεθνή μίντια ανέδειξαν σε μεγάλο το θέμα του ανύπαρκτου πτυχίου που ανέφερε ο επικεφαλής της Ευρωζώνης στο βιογραφικό του.

Το ολλανδικό υπουργείο Οικονομικών πάντως επιμένει ότι δεν υπήρχε πρόθεση «παραπληροφόρησης του κοινού για το ακαδημαϊκό υπόβαθρο» του κ. Ντάισελμπλουμ αλλά πρόκειται καθαρά περί… λάθους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν είχε πραγματικό πτυχίο αυτή η λούγκρα πόσο πιο ψωνάρα θα ήταν; Πολλοί καρνάβαλοι σαν αυτόν που μας κουνάνε το δάχτυλο είναι άσχετοι με το αντικείμενο τους. Απο καμιά μπυραρία θα τον ψώνισαν. Μας στέλνει τα κατακάθια της η γερμανία για να μας βάλουν στο σωστό δρόμο. Είναι γελοίοι και θα συνεχίσουν να ξεφτιλίζονται. Δεν έμαθαν απο την ιστορία τους, το dna του Χίτλερ δεν μεταλλάχθηκε καλά κρατεί.

Comments are closed.