ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ: Αυτοί είναι οι 38 πολιτικοί με καταθέσεις στο εξωτερικό!! Βουλευτές, Υπουργοι και πρώην πρωθυπουργοί!! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ:)

Κοινοποίηση:
vouli-570-800x533

Δείτε την αναλυτική λίστα!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά μόνο για…Πρώην πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και βουλευτές είχαν και έχουν αποταμιεύσεις σε ξένες τράπεζες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Πόθεν Εσχες.

Όπως προκύπτει από τα «πόθεν έσχες», τα οποία παρουσιάζει χθες απογευματινή εφημερίδα, οι καταθέσεις του εξωτερικού που δηλώθηκαν έχουν συνολικά ως εξής: 7.226.779 ευρώ, 639.656 δολάρια ΗΠΑ, 1.128.638 λίρες Αγγλίας και 69.014 ελβετικά φράγκα με βάση τον πίνακα που μπορείτε να δείτε παρακάτω::

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

  2. Γεια σου ρε ημίτρελε βασιλιά των χαπιών Αντώνη Σαμαρά, μας έφερες ελληνίδα βέρα και μπουμπούκι, την Άννα-Μισέλ που δεν ξέρει σε ποια άλλη τράπεζα να βάλει χρήμα πλέον ώστε να περνάει καλά ο ελληναράς γιός της ο Ουίλιαμς, τέκνο USA.
    Ουστ made in usa βρώμοι.

  3. ο αριστερος… παπαδημουλης εχει 300 χιλιαρικα;
    παρε ρε και κανενα κουστουμι που κυκλοφορεις σαν λετσος! ΚΑΡΜΟΙΡΗ!

  4. αυτά τα 70 ευρω που εβγαλε εξω ο Πλευρης είναι που καταστρεψαν την οικονομοια μας!!!!!!!!!!!!!! να τα επειστρεψει παραυτα

Comments are closed.