ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ! Να γιατί ο Στάθης Ψάλτης έχασε όλα του τα λεφτά

Κοινοποίηση:
psaltis

Μια άλλη πτυχή για την κατάσταση του Στάθη Ψάλτη αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το Full life, ο Στάθης Ψάλτης είχε πέσει θύμα απάτης, με αποτέλεσμα να χάσει όλες του τις αποταμιεύσεις, τον κόπο μιας ολόκληρης ζωής. Χρήματα, τα οποία ήθελε να εξασφαλίσει το παιδί του και την σύζυγο του.

Στην τελευταία του καλοκαιρινή περιοδεία, τον επισκέφθηκαν δυο καλοντυμένοι άντρες και αφού του είπαν ότι τον εκτιμούν, του αποκάλυψαν ότι είναι από το Υπουργείο Οικονομικών και του πρότειναν να τους δώσει ότι χρήματα έχει έτσι ώστε να τα επενδύσουν για να μην τα χάσει με τα capital control. Μάλιστα, τον παρότρυναν να ενημερώσει και δικούς του ανθρώπους που έχουν οικονομίες έτσι ώστε να μην τις χάσουν. Όπως του είπανε, εκείνοι θα τους έδιναν το ποσό της επένδυσης του σε πλάκες χρυσού μέχρι να του επιστρέψουν τα χρήματα μετά την επένδυση.

Ο Στάθης Ψάλτης πείστηκε από τα λεγόμενα τους και μάλιστα έπεισε έναν φίλο του που μόλις είχε πουλήσει ένα κτήμα. Φυσικά, τα χρήματα έκαναν φτερά, οι πλάκες χρυσού δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του και αυτό ήταν κάτι που του κόστισε.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία και σύμφωνα με το δημοσίευμα ακόμα γίνεται έρευνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΨΑΛΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35 ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΒΡΗΣΚΑΝ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΛΔ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΑΛΗΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΟΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΔΕΡΦΟΣ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΕΙΣΤΕ ΥΣΗΧΟ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΡΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ Ε ΒΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΣΧΕΙ

Comments are closed.