ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι δείχνει απόρρητη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα ποσοστά των κομμάτων…

Κοινοποίηση:
GKALOP

Απόρρητη τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που ολοκληρώθηκε έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr την εξής πρώτη εικόνα όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου:

ΣΥΡΙΖΑ 30-33%
ΝΔ 20-22%
Χρυσή Αυγή 9%  με ανοδική τάση
Λαφαζάνης 6-7% με ανοδική τάση
Ποτάμι 5%
ΚΚΕ 5%
Το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ κινούνται στα επίπεδα του  3% και όλα θα εξαρτηθούν από τη συσπείρωση των επόμενων εβδομάδων, καθώς τώρα είναι χαμηλή.

Άλλωστε όπως φαίνεται και είναι λογικό, καταγράφεται μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων δεδομένου ότι δεν έχει αρχίσει καν η προεκλογική περίοδος.

PRESS-GR

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. o συριζα 30/33% απο που προκυπτει?
    εκανε κατι καλο ο αλεξοΓΑΠ για να τον ψηφισει το 1/3 των ψηφοφορων?
    ουτε 12% δε θα πιασει.
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ
    ΑΛΛΑ Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!

  2. Παρατηρησεις : για να λεει η μετρον αναλυσης οτι ο σφυριζα εχει 30 – 33% σημαινει οτι ειναι περιξ του 26 – 28 % καθως ειναι φιλικη σε σφυριζα – νδ , 2ον ειναι γνωστον οτι αυτη η εταιρεια και οχι μονο ειναι εχθρικη κατα της Χ.Α. , και παντα κουρευει τα ποσοστα της αρα υπολογιστε το ποσοστο της γυρω στο 10 – 12% απλα μαθηματικα για να καταλαβαινουμε

  3. Ναι τις είδαμε τις δημοσκοπήσεις πόσο μέσα πέφτουν… έδιναν το ΝΑΙ να προπορεύεται οριακά στο δημοψήφισμα… κι έπεσαν έξω μόνο 20 και βάλε μονάδες.
    Σιγά μην έπαιρνε σήμερα ο σύριζα 30% κι η νδ 20%…μετά την παραπλάνηση, την κοροϊδία και την προδοσία… σε αγαστή συνεργασία για το τρίτο μνημόνιο!
    Αν δεν βάλει το χεράκι της η singular logic …όπως συνηθίζεται… τα ποσοστούλια θα κατρακυλήσουν …κάτω από 20% ο σύριζα και κάτω από 15% η νδ… όσο για πασοκ, ποτάμι, ανελ… χαιρετίσματα…
    Μπαίνουν δε μπαίνουν στη βουλή…
    ΑΝ γίνουν αδιάβλητες εκλογές!

    1. Moνο Ενωση Κεντρωων Μνημονιακών αν ΔΕΝ θελετε αλλαγη.

  4. Τι; Σύριζα 33%; Καλά οι νεοΈλληνες είναι μαζόχες. Γουστάρουν στα 4.

  5. Xaron analysis…το πρωτο μαγαζι το τσιπράδικο 18.28%, νεα δικτατορία 12.33%, Χρυσή Αυγή 15.78,καπιταλιστικό (απο)κομμα ελλαδιστάν (κκε)4.26%,ανεφάρμοστοι έλικες(ανελ) 1.41%,ρυάκι του σταύρακα με τη φαλτσέτα 3.89%,πλαστόκ 2.42%,λαφαζάνοφ 5.13%,λεβετόσαυραδόρος -100.00%,ΧΑΡΟΣ 1.000.000%.ψηφήστεμε ΕΓΩ θα σας ΣΩΣΩ.

  6. καμμια φορα τουs κω…λουs τουs πιανει τσιρλα και πριτs πρατs προυτs
    ψηφιστε λαφαζανισταs κουραδισταs ψηφισαν ΝΑΙ για την αποδοση τηs ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

  7. αυτες οι εκλογες θα ειναι πολυ περιεργες…κομματα θα ανεβουν και κομματα θα εξαφανιστουν… θα υπαρξει μεγαλη διασπορα ψηφων…απο συζητησεις που εχω κανει στην κοινωνια, αρκετοι ακομα στηριζουν συριζα για να δωσουν μια δευτερη(και τελευταια) ευκαιρια στον τσιπρα χωρις εσωκομματικους αντιπαλους..βεβαια, πολλους εχει απογοητεψει ο συριζα..αυτοι θα στραφουν κατα κυριο λογο σε λαφαζανη και χα καθως και λεβεντη αρκετοι…οι κερδισμενοι των εκλογων αυτων λοιπον θα ειναι κατα τη γνωμη μου η χα (λογω μεταναστευτικου και ακλονητης αντιμνημονιακης στασης), ο λεβεντης(λογω διαμαρτυριας) και ο λαφαζανης (σαν πρωταρης -ανταρτης δραχμολαβερ)… η νδ μαλλον θα παει αρκετα κατω απο το 28% του γεναρη…τους ειδαμε , τους μετρησαμε…οσο για ποσοστα , αυτα, με τα πρωτα στοιχεια που διαρρεουν, φαινεται οτι θα κυμανθουν ως εξης…
    συριζα γυρω στο 30%…νδ γυρω στο 25%..χα γυρω στο 10%..λαφαζανης γυρω στο 5%…ποταμι γυρω στο 6%…κκε γυρω στο 5…λεβεντης γυρω στο 4…πασοκ και ανελ μεταξυ 2-4…αλλα μεχρι τις εκλογες πολλα μπορουν ν αλλαξουν….ειναι πολυ πιθανο, να γινει κυβερνηση συνεργασιας συριζα-ποταμι-λεβεντη αν μπει στη βουλη(το οτι θα βλεπαμε ποτε λεβεντη σε κυβερνηση ουτε στα πιο τρελλα ονειρα)…

    1. Γιατι, περιμενες οτι θα εμπαινε χαβγη στη βουλη πριν απο 10 χρονια?

    2. απο που κι ως που κομμα διαμαρτυριας ο λεβεντης? και μονο που τον εμφανιζουν τα τσοντοκαναλα τυπου ΣΚΑΙ καταλαβαινεις!! .. απλως δεν του πολυεκατσε ο ποταμακης και ψαχνουν να βρουν υποκαταστατο…

  8. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΧΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ_????_ ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΟΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ??? ENAS YΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Κ ΜΟΥΝΤΖΩΝΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΩΣ Ζ Ω Α ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΝΑ ΖΩΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ Κ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΚΑΚΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΔΡΑ ΠΟΥ ΛΕΔΕΙ Κ Ο ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ

    1. ποιος σου ειπε οτι θελει να κοπουν οι συνταξεις ασχετε? Οι διπλες-τριπλες συνταξεις θελει να κοπουν. Τα μετρα του Βασιλη που μας βγαζουν απ τη κριση και σταματανε τις κλεψιες ΚΑΝΕΙΣ αλλος δε τα προτεινει

    2. Εβραιος εισαι εσυ φασιστα, αλλα δε ξεγελας κανενα. Ολοι Λεβεντη θα ψηφισουμε.

      1. Ολοι Λεβεντη Μνημονιακό θα ψηφισουμε.

  9. Πολύς κόσμος απο τον ιδιωτικό τομέα θα ψηφίσει Λεβέντη. Η Ένωση κεντρώων είναι το μοναδικό κόμμα που υποστηρίζει τον αδικημένο κόσμο του ι.τ και ειδικά τους ανέργους του.. Και τα βάζει με τους δημοσίους κηφήνες..ΆΝΕΤΑ τρίτη δύναμη..Για πρωτιά θα δώσουν αγώνα ο Σύριζα και η Ν.Δ. Αυτή έίναι η πραγματικότητα..

    1. ΝΑ ΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΧΑΧΑΧΑ

      ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΕΚΕ..ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!

    2. @ΤΡΙΧΕΣ: Ναι, θα ψηφίσουν τον ξεφτιλισμένο γερμανοτσολιά, τον ψυχανώμαλο καραγκιόζη με τις πίτσες, τον πιο φανατικό ελληνόφωνα μνημονιολάγνο. Και μετά ξύπνησες.

    3. Πιτσωγλεντάκο,ελπίζω να μην το πιστεύεις ουτε εσύ ο ίδιος γιατί αν το πιστεύεις τότε πρέπει να πάρεις την ρόμπα σου, που δενει τα χερακια,τον ζουρλομανδύα σου.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΣΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ.

    4. Χαχαχαχα Λεβεντη λεει ο αλλος, ελεος. Επειδη το σουργελο πηρε 1% στις προηγουμενες εκλογες νομιζει οτι θα γινει και πρωθυπουργος. Ο Λεβεντοβλακας ειναι ο Δελαπατριδης της εποχης μας. Ευτυχως βεβαια που υπαρχουν και αυτοι οι γραφικοι τυποι και μας ψυχαγωγουν και λιγο γιατι αλλιως θα ειχαμε παθει καταθληψη με οσα γινονται τα τελευταια χρονια στη χωρα μας.

      1. Χαβγιτες μη κανετε αλλα ονειρα, ο Λεβεντης μπαινει βουλη εσεις επιστρεφετε στο 0,3%

      2. οι φασιστες εχουν χασει τ αυγα και τα πασχαλια… κουραγιο παιδια, στον υπονομο ειστε ετσι κι αλλιως

  10. “Η ελευθερία του Τύπου είναι, η ελευθερία από διακόσιους πλούσιους ανθρώπους και η διαδώσεις των επιθυμιών τους”

  11. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ Η ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ , ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ , Η ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΞΙΔΙ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΩΣ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ !!!

  12. Η ΝΔ είχε πάρει 28% δεν βρίσκω για ποιο λόγο αυτοί που την είχαν ψηφίσει γιατί να μην την ξαναψηφίσουν τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει 36% .ο Λαφαζάνης σίγουρα θα του αφαιρέσει ένα 5% συν αυτούς που δεν θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτά που είδαν στους έξι μήνες ,άρα ΕΑΝ δεν υπάρξει αλλοίωση αποτελέσματος από τους αλλοδαπούς , ο Τσίπρας θα είναι δεύτερο κόμμα ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    1. ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ.

  13. Χρυσή Αυγή 9% με ανοδική τάση
    Λαφαζάνης 6-7% με ανοδική τάση
    χαχαχα προφητείες από χαρτορίχτρες

      1. Φασιστα, δε θα παρετε πανω απο 5 τωρα, εχετε ηδη μπει σε πτωτικη τροχια απο τοτε που σαματησε να σας προβαλει το συστημα (το οποιο σας ειχε ξεθαψει απ το 0,3%)

  14. Δημοσκόπηση του κ….: περνουνε τηλέφωνο τους φίλους τους και βγάζουνε “επιστημονικά” συμπεράσματα προπαγάνδας….. Ούστ…

  15. Είναι δυνατόν να παίρνει 30-33 % ο Μύριζα μετά απο κωλοτούμπα και κατακλυσμό λαθροεποίκων + όλα τα άλλα πού’χει κάνει;; 20-22 % για για τη νέα δεινοκρατία! Απ’ότι φαίνεται τρώει ακόμα κουτόχορτο ο Έλληνας. Τι να πω. Ραγιάδες πραγματικά! Καταλάβατε κάτι; Γι’αυτό είχαμε 400 χρόνια σκλαβιά. Γιατί μας άρεσε!

  16. Βρε δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στην Χρυσή Αυγή…. Έλεος… Εδώ μας κυβέρνησαν νούμερα και νούμερα…Ή Χρυσή Αυγή δεν θα τα κάνει χειρότερα…

    1. χειροτερα απο δολοφονια δεν μπορει να υπαρξει
      η μηπως μπορει?
      βρε ουστ αλητες,συμμορια

      1. Να δεις για πόσες δολοφονίες είναι υπεύθυνοι ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ και ΚΝΑΤ…

      2. …ειπε ο κομμουνιστης, ο υπευθυνος για καθε ειδους δολοφονια και εγκλημα. κανε μας τη χαρη μωρη λουιζα

  17. Ο Λεβεντης που ειναι ρε παιδια; Εχει ενα 4-5% ανετα

    1. Το 4-5 του Λεβέντη δεν είναι ποσοστό επί τοις εκατό,είναι αριθμός ψηφοφόρων…Άνετα θα τον ψηφίσουν 4-5 άτομα!

    2. Ναι και οι Οικολόγοι Πράσινοι έπαιρναν από τις δημοσκοπικές άνετα 12% πριν λίγα χρόνια αλλά πήραν τον μπούλον τελικά όπως θα τον πάρει πάλι ο Λεβέντης..

      1. τον μπουλον θα τον παρετε εσεις οι συστημικοι χρυσαβγιτες, ο λαος σας εχει παρει χαμπαρι

    3. 4 – 5;
      Φιλε μου, εδω μιλαμε για ποσοστα στις εκλογες, οχι γι IQ!

      1. Ο Λεβεντης θα ειναι η τριτη δυναμη.
        Ολοι οι καφροι και ρατσιστες θα ψηφισουν παλι την ξοφλημενη χρυσαβγη.
        Χαμενοι ειναι ομως οι ψηφοι στο απομονωμενο ναζιστιικο μορφωμα.

  18. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΔΕΡΜΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ!

Comments are closed.