Με τις «ευλογίες» του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, και του Μαξίμου φέρεται ο Νίκος Μαραντζίδης του «Ποταμιού» του Σταύρου Θεοδωράκη να έπαιρνε το πράσινο φως για να δημοσιοποιήσει έρευνες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ(κυρίως στο MEGAλο κανάλι) ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών του makeleio.gr- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.
Να ρωτήσουμε τον κύριο Σταύρο Θεοδωράκη μήπως εκτός από την φωτογραφία με τον Κώστα Σημίτη υπάρχει στο άλμπουμ του κανένα ενσταντανέ με τον Αντώνη Σαμαρά;
Σταύρο το «Ποτάμι» σου θα πνίξει τον ΣΥΡΙΖΑ με το…χρίσμα της συγκυβέρνησης;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ? ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ.
Μα τι σοϊ φωτογραφια ειναι αυτη;;
Εμενα μου φαινεται λες και βλεπω δυο λεσβιες της δεκαετιας του 80……
Μονο τα σκουλαρικια λοιποιν απο την δεσποινις σαμαρα…..κοπελα για σπιτι…:)
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΡΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ Η νουδου ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
Στέφανε και εσεις εκει στο μακελειο βρειτε και ανεβαστε κανα φιλμακι απο εκπομπη αυτου του Μαραντζιδη.
Εκτός ολων τών άλλων εχει και μια τρομερα ενοχλητικη και αστεια ταυτοχρονα χροιά φωνης που θυμίζει κακια πεθερα η γεροντοκορη.
Μεγαλος καραγκιοζης.
Ενώ το Μπατσόκ έσβυσε από τον πολιτικό χάρτη η συμμορία της δεξιάς και το κ ε φ ά λ α ι ο κατασκεύασε αυτό το ΄΄ ποτάμι ΄΄ για να κάνει συγκηβέρνηση με την δεξιά .
Αναμενουμε ταχεως δημοσκοπηση Πανα,να δουμε τελικα ποσο νερο διασχιζει αυτο το ποταμι και αν η υγρασια του μπορει να επιφερει πολιτικη βρογχιτιδα ‘η ελονοσια στο συστημα.
ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ..ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!
θελετε σοσιαλιστικα μωρα? θελετε καπιταλιστικα μωρα?θελετε αναρχοκομμουνιστικα μωρα? ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ . προσοχη! για τυχον παρενεργειες το ποταμι γυριζει πισω
Έγραψες και κάτι σωστό μια φορά τενεκεδάκο.
ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΥΠΟΥ ΡΗΜΑΔ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ!