ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όταν ο “ηθικός και άμεπτος” Φρανσουά Ολάντ απασχολούσε τα διεθνή ΜΜΕ με ΡΟΖ σκάνδαλα…Έτσι για να μην μας κουνάει το δάχτυλο σαν δάσκαλος…

Κοινοποίηση:
sugxaritiria-tou-olant-ston-a-tsipra.w_l

Με αφορμή την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα υπό τη μορφή του “σωτήρα”…

Ακούγοντας τον Γάλλο πρωθυπουργό σήμερα να μιλάει περί ηθικής , μας ήρθε στο μυαλό η πολύκροτη ιστορία με το ροζ σκάνδαλο που ταρακούνησε συθέμελα τη Γαλλία.

Ήταν τότε το 2012 όταν ο Γάλλος Πρόεδρος τίναξε στον αέρα την οικογενειακή του γαλήνη για τα μάτια της ηθοποιού Ζυλί Γκαγιέ .

Την αποκάλυψη έκανε με έκτακτη έκδοση το περιοδικό Closer, δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες του «παράνομου» ζευγαριού και αποκαλύπτοντας νέα ερωτική «φωλιά».

Σύμφωνα με το περιοδικό ο Γάλλος πρόεδρος συναντούσε την Γκαγέ σε ακόμη ένα διαμέρισμα στο δυτικό Παρίσι, πέραν αυτού που είχαν κοντά στο προεδρικό Μέγαρο, ενώ το ζευγάρι φέρεται να ξέκλεβε χρόνο για να περνά Σαββατοκύριακα στη νότια Γαλλία.

Με το δημοσίευμα τότε λύθηκε το μυστήριο των μοναχικών διακοπών της Βαλερί Τιερβελέρ στην Ελλάδα, καθώς ο Ολάντ φέρεται να βρήκε μία δικαιολογία για να μην την ακολουθήσει προκειμένου να κάνει διακοπές με την ερωμένη του.

Το περιοδικό αναφέρει πως η σχέση μεταξύ τους είναι θυελλώδης και φέρεται να ξεκίνησε κατά την τότε προεκλογική περίοδο.

Το 2014 η Daily Mail είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις:

Στο μεταξύ η Daily Mail δημοσιεύει μία φωτογραφία που είναι «χίλιες λέξεις» για την ερωτική ζωή του προέδρου της Γαλλίας.

olant

Είναι τραβηγμένη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας του 2012 και σε αυτήν φαίνονται οι τρεις γυναίκες της ζωής του, η πρώην (Σεγκολέν Ρουαγιάλ) που είναι και η μητέρα των παιδιών του, η νυν που του σφίγγει το χέρι και η «μέλλουσα» που κάθεται αρκετές σειρές πίσω και παρακολουθεί με προσοχή την σκηνή.

Το θέμα που τίθεται: Πως αυτός ο Γάλλος σωτήρας μιλά για τάξη και ηθική όταν οι προσωπικές του επιλογές υποδεικνύουν το αντίθετο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: