Αποκλειστικές φωτο από το «ντου» της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του βουλευτή της Χ.Α Ηλιόπουλου

Κοινοποίηση:
antitromokratiki-spiti-hliopoulou-2-makeleio

Λίγες ώρες μετά την απόρριψη από τις ανακρίτριες του αιτήματος του Νίκου Μιχαλολιάκου για αποφυλάκιση, η Αντιτρομοκρατική ερευνά τα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής των Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Στάθη Μπούκουρα και Γιώργου Γερμενή .

Την εντολή για έρευνα στα σπίτια των χρυσαυγιτών βουλευτών Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Στάθη Μπούκουρα και Γιώργου Γερμενή έλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, δυο μέρες πριν παρουσιαστούν στον εισαγγελέα.

antitromokratiki-1-makeleio

Από τις δέκα, τρεις διαφορετικές ομάδες της αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν το πρωί της Πέμπτης στα σπίτια των τριών βουλευτών σε Ραφήνα και Κόρινθο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητούνται όπλα, αλλά και έγγραφο ή ηλεκτρονικό υλικό που να στοιχειοθετεί κατηγορίες.

antitromokratiki-2-makeleio

 

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ανακοίνωση για τυχόν ευρήματα σε σε βάρος των τριών βουλευτών.

hliopoulos-panagiwtaros-makeleio

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εξευτελίζεται κάθε έννοια νομιμότητας, ότι δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για τους βουλευτές, ενώ αναφέρεται και στην οικογενειακή κατάσταση των τριών επισημαίνοντας ότι η σύζυγος του Βουλευτή Ηλιόπουλου είναι έτοιμη να γεννήσει, ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη δύο ετών και ο συναγωνιστής τους Μπούκουρας τρία ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι τριών ετών.

antitromokratiki-kasidiaris-makeleio

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΧΩ:
    3 Η/Υ , 2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ, FLASH USB, CD, DVD, ΔΙΣΚΕΤΕΣ
    ΜΙΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΠΙΣΤΟΛΑ, 2 ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΨΥΛΙΩΝ, ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΑ
    ΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΩ ;;;
    ΜΗ ΤΟ ΠΗΤΕ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑ(ΛΑ)ΚΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
    ΦΟΒΟΥΜΑΙ!!!

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

  2. ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Είμαι πολύ περήφανος για την δουλειά αυτή, γιατί είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς από τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες. Το έργο αυτό αφιερώνεται στον Αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο, στους άδικα φυλακισμένους συναγωνιστές μας που διώκονται για τις ιδέες τους, στους ήρωες Γιώργο και Μανώλη και σε όλους τους γνωστούς και λιγότερο γνωστούς ανθρώπους της Χρυσής Αυγής. Στίχοι: ΕΚΤΩΡ Μουσική επιμέλεια: ΑΙΝΕΙΑΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=k7d8vdFVU3I

  3. Ζούμε σε μια Μασονοχούντα. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει! Θα τα πούμε Σαμαρά και Μασόνε στις εκλογές και μπορεί και πιό νωρίς.

  4. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΖΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΜΒΑ,,,,

  5. οι αναρχοαριστράντζες σκοτώνουν εν ψυχρώ και αυτοί της αντιτρομοκρατικής αντί να τους βρούνε ψάχνουν ακόμα το δήθεν οπλοστάσιο της Χ.Α.
    και όπως πάντα θα βρούνε τα @ρχίδι@ του καράμπελα

  6. ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ,ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Comments are closed.