ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ «ΥΠΝΟ» ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ – ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ – ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
arvanitopoulos-katalipsi-3-makeleio

Στο πολιτικό γραφείο υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στο Πειραιά συγκεντρώθηκαν καθηγητές, που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

arvanitopoulos-katalipsi-2-makeleio

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πριν από λίγο καθηγητές της ΟΛΜΕ εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, στον Πειραιά.

arvanitopoulos-katalipsi-3-makeleio

Υπενθυμίζουμε ότι οι καθηγητές διαμαρτύρονται για τις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα.

arvanitopoulos-katalipsi-1-makeleio

 

Νεώτερη ενημέρωση 14.30 : Αυτή την ώρα οι καθηγητές αποχωρούν  από το πολιτικό γραφείο του Κ. Αρβανιτόπουλου, με κατεύθυνση το Υπουργείο, όπου και απαιτούν να συναντηθούν μαζί του  όλοι μαζί και όχι μόνο ένα κλιμάκιο. Ο Υπουργός φαίνεται ότι δέχθηκε το αίτημά τους και σε λίγη ώρα αναμένεται συνάντηση. Οι καθηγητές ζητούν να πάρουν πίσω τις θέσεις εργασίας τους. «Δεν υποχωρούμε εάν δεν μας δώσουν πίσω τις ζωές μας».

 

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του makeleio.gr:

)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: