ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:”ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΒΑΡΑΣ ΡΕ;” Δείτε τη στιγμή που ΜΑΤατζής βαράει ηλικιωμένο αγρότη! (βίντεο MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
ton paterasoubaras

Μέσα από την κάμερα του Makeleio.gr και τη δημοσιογράφο Μαρίλια Κούζου δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο από τη τρομερή  κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και στους γύρω δρόμους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτό έμαθαν ΜΟΝΟ στην ζωή τους να κάνουν,και αυτό κάνουν για να μην ψωμολυσάξουν.
    Σε λίγο όμως που θα παίρνουν 300 Ευρώπουλα ?

  2. Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς αλλα εγώ βλέπω εναν αγρότη να πλησιάζει τον ματατζή και να του μιλάει χτυπώντας με το χέρι του την ασπίδα,τον άλλο ματατζή να προσπαθεί να τον σταματήσει και εναν νεαρό με πράσινο μπουφάν ετοιμο για τσαμπουκά να τους την πέφτει με το πρόσχημα οτι βαράει τον “πατέρα” του αποκαλώντας τον “κύριο”.Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί και μην προβοκάρουμε.Κανένας ματατζής δεν τον κτύπησε.Ελα μπράβο,δεν θέλω αηδείες.

    1. Όταν βαράει την μάνα του χωρίς αυτήν να κάνει κάτι , εκει που κοιτάς φίλτατε ;

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΛΟΜΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΤΕ? ΑΥΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΛΟΜΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΤΕ? ΑΥΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

Comments are closed.