ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν συμβαίνει στην Καμπούλ, αλλά στο ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ! Χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές κατακλύζουν την πλατεία Κοτζιά!!! – (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pl_kotzia_pakisislam_(1)

Με πράσινες ισλαμικές σημαίες και με το σύνθημα «Ο αλλάχ είναι μεγάλος» χιλιάδες φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έχουν πλημμυρίσει αυτή την στιγμή την πλατεία Κοτζιά.

Απέναντι ακριβώς από το δημαρχείο του λαθρο-Καμίνη, στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, σήμερα όμως μετονομάζεται σε συριζο-ταλιμπανία.

Χωρίς σχόλια παραθέτουμε το επίμαχο βίντεο με τους τζιχαντιστές ταλιμπάν «επενδυτές» που κατέλαβαν αμαχητί την Πατρίδα μας.

kotzia_islampakia_(3) pl_kotzia_pakisislam_(3) pl_kotzia_pakisislam_(2) kotzia_islampakia_(2) kotzia_islampakia_(1)

xryshaygh.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. εμπρός ισλαμοζωντόβολα…

    ξαναψηφίστε καμινομπουτάρια!!!!!

  2. Βλεπεις εκεινο το τριχρονο πως μετεχει της θρησκειας του, κι ας λατρευει εναν ανυπαρκτο Θεο
    Εσενα Ορθοδοξε που ειναι τα παιδια σου κι εσυ που με το παραδειγμα σου ζεις μια ζωη αθλια ,χωρις σκοπο κ τερμα?Ολες οι παραβασεις προς το θειο θελημα κ λογο του Κυριου Σου ,ηταν η υποταγη σου σε αλλοφυλα εθνη μοχθηρα κ αγρια θηρια
    Ο ψαλμωδος λεει θα σε υποταξω με αλλοφυλα εθνη ,γιατι παρεκλινες απο την υποσχεση που εδωσες οτι θα υπηρετεις τον Θεο της Ζωης κ συνεπραξες με τον διαβολο κ τα εργα αυτου
    Θα χρειαστεις τον Θεο να σε υπερασπιστει ,αλλα εσυ απομακρυνθηκες απο κοντα του για τα παθη κ την σκληροκαρδια σου

  3. H ελλαδα θα ανηκει στους Ελληνες μονο οταν οι λαοι της της ανατολικης μεσογειου ανηκουν στους λαους τους Μιχ. χαραλαμπιδης πρωιν στελεχος του πασοκ σε μια ιστορικη ομιλια που ειπε πολλες αληθειες για το πασοκ και την ελλαδα μετα εφυγε απο κομμα.Τοτε λοιπον το 1996 κανενας δεν ακουγε, βλεπεις τους ειχανε χρυσωσει το χαπι…..

  4. ‘Ολοι αυτοί σύντομα θα ξεσηκωθούν εναντίον σου ξερόλα Έλληνα και μαζί με τους αναρχομπαχαλάκηδες, ανταρcia, ψευτοανθρωπιστικές Μ.Κ.Ο θα αποτελέσουν άτακτο αντάρτικο σώμα που δε θα μπορείς να σταματήσεις με κανένα τρόπο. Είναι ήδη αργά. Το δήθεν προσφυγικό ήταν ο Δούρειος ίππος για να μπούν όλοι αυτοί παράνομα στην Ελλάδα και έπεται συνέχεια.

  5. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ..ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝΙΑ,ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

  6. Απλά να τους κάνουμε ότι θα έκαναν οι ίδιοι αν χριστιανοί διαδήλωναν με χριστιανικά σύμβολα στις σκατοπατρίδες τους.

Comments are closed.