ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φόβος και τρόμος στους κατοίκους της Αθήνας από εγκληματίες που υποδύονται αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
silipseis1

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από την σύλληψη μιας ομάδας με εγκέφαλο σωφρονιστικό υπάλληλο… 

Εδώ και αρκετό καιρό δρουν στην Αθήνα πολλές συμμορίες κυρίως αλλοδαπών, οι οποίες προσποιούνται τους Αστυνομικούς και ληστεύουν ανυποψίαστους πολίτες…Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας του αστυνομικού τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα, πολλοί από τους ανωτέρω κακοποιούς έχουν οδηγηθεί ήδη στις φυλακές. Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δυστυχώς, πολλοί ακόμα βρίσκονται στην ενεργό δράση, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην έχει εμπιστοσύνη στην πραγματική αστυνομία και να δυσχεραίνεται το έργο της.

silipseis2

«Γιάννης ο σωφρονιστικός»

Επ’ αυτοφώρω πιάστηκε επικίνδυνη συμμορία αποτελούμενη από πέντε μέλη, μεταξύ των οποίων και ένας απότακτος σωφρονιστικός υπάλληλος γνωστός στην πιάτσα με το όνομα «Γιάννης ο αστυνομικός».  Ο σωφρονιστικός ο οποίος ήταν και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και πλαστογραφία. Στην συμμορία συμμετείχε και ένας πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, ένας ιδιοκτήτης κακόφημου μπαρ και δυο Αλβανοί φυλακόβιοι. Όλοι ήταν οπλισμένοι και δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Άνδρες της Ασφάλειας του Άγιου Παντελεήμονα ήταν στα ίχνη τους αρκετό καιρό και την 10/3/15 έθεσαν τη συμμορία υπό διακριτική παρακολούθηση στήνοντας ενέδρα έξω από σπίτι στην οδό Αλκιβιάδου στο οποίο οι κακοποιοί είχαν εισέλθει, ορισμένοι ντυμένοι με στολές Αστυνομικών. Κατά την έξοδο τους και με την συνδρομή ομάδας ΔΙΑΣ, τους συνέλαβαν. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεμένοι με πλαστικές χειροπέδες 3 Σύριοι πρόσφυγες από τους οποίους είχαν πάρει 6.000 ευρώ.

«Οικογενειακή υπόθεση»

Στις 13/3/15 και μετά από σύστασης ομάδας ερευνών του τμήματος ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, συλλαμβάνονται τρεις άντρες οι οποίοι κινούμενοι με όχημα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, σταματούσαν πολίτες σε απόμερα μέρη και τους λήστευαν. Οι αστυνομικοί συγκεντρώνοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, μαρτυρίες περαστικών και άλλα στοιχεία κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Πρόκειται για 3 Έλληνες σεσημασμένους για παρόμοια αδικήματα. Μάλιστα οι δύο είναι αδέρφια ενώ ο τρίτος είναι ο πατέρας τους ο οποίος και τους καλύπτει. Οι δύο νεαροί μάλιστα που και στο παρελθόν είχαν οδηγηθεί στις φυλακές Μεγάρων, είχαν καταφέρει να αποδράσουν με την βοήθεια του πατέρα τους. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους τρεις ενώ αναζητούνται οι άλλοι δυο.

 

silipseis3

Δύο ακόμα άτομα, Ρουμανικής καταγωγής αυτή τη φορά, υποδυόμενοι τους «ασφαλίτες», έμπαιναν σε καταστήματα του κέντρου, κυρίως με κινητά τηλέφωνα και με τα όπλα στα χέρια φώναζαν «αστυνομία – ασφάλεια». Στην συνέχεια αποσπούσαν εμπορεύματα χιλιάδων ευρώ και εξαφανιζόντουσαν. Τελευταία τους ληστεία σε κατάστημα επί της οδού Πατησίων, αφού τελικά οι άντρες της ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα κατάφεραν να εντοπίσουν τα στέκια τους και να τους συλλάβουν μετά από αστυνομική επιχείρηση στις 18/3/15.

Τέσσερα άτομα τα οποία αναζητούνται, στις 9/4/15 στον Κολωνό, σταματάνε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και ακινητοποιούν πεζό με την βία φωνάζοντας «αστυνομία». Οι τέσσερις νεαροί χωρίς να δείξουν ταυτότητα στον πεζό, του απόσπασαν 600 περίπου ευρώ και δύο κινητά και εξαφανίστηκαν.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΕΡΑΜΙΩΤΗ ΔΕΣ ΣΤΟ YOYTOYBE ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗΓΡΙΖΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Κ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ Κ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ

  2. ΔΕΣ ΣΤΟ YOUTOUBE ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΓΚΡΙΖΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ

  3. 3 Σύριοι πρόσφυγες από τους οποίους είχαν πάρει 6.000 ευρώ………………………………………………………………………………………

    …….κι εγώ δεν έχω φράγκο????

    ΠΟΥ ΣΚ@ΤΑ τα βρίσκουν τόσα λεφτά οι “πρόσφυγες”!!!

Comments are closed.