ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Πέντε Γεωργιανές δούλευαν παράνομα χωρίς χαρτιά ως αποκλειστικές νοσοκόμες σε Νοσοκομείο της Αττικής

Κοινοποίηση:
Νοσοκομείο της Αττικής

Πέντε αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Γεωργίας, συνελήφθησαν την Τετάρτη να εργάζονται παράνομα σε Νοσοκομείο της Αττικής ως αποκλειστικές νοσοκόμες.
Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι πέντε αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Γεωργίας, εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, βιβλιάρια Υγείας και δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο (λίστα) αποκλειστικών νοσοκόμων του Νοσοκομείου.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι δύο από αυτές στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών και νομιμοποιητικών της παραμονής τους εγγράφων.
Σημειώνεται ότι η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση εσόδων από το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ επιπρόσθετα δεν καταβάλλονται οι προβλεπόμενες από το Νόμο ασφαλιστικές εισφορές.

Οι συλληφθείσες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Παρτε πια τη βρωμα απο τις παρανομες.απο αυτες χανει το κρατος.ειδοποιουνται απο αταν ερχεται το κλιμακιο αποβτους σεκιουριταδες και οσους ειναι στην πυλη.και μεχρι να φτασει επανω το κλιμακιο εχουν εξαφανιστει.το γραφω επισημα γιατι το βλεπω καθημερινα που γινεται.αρκετα με αυτες.το ικα ας κανει κατι.χανει παρα πολλα χρηματα

  2. Κάθε βράδυ θα έπρεπε να γίνεται ντου στα νοσοκομεία. Οι αλλοδαπές περνάνε από τους θαλάμους και ρωτάνε τους συγγενείς αν χρειάζονται αποκλειστική. Τα παίρνουν μαύρα χωρίς να πληρώνουν 1 ευρώ στο κράτος και μετά δηλώνουν απορες για να παίρνουν και άλλες παροχές.

Comments are closed.