ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ και ο Αντώνης Μυλωνάκης από το ΕΧTRA 3! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο κανάλι του Περιστερίου!

Κοινοποίηση:
milonakis

Αποχώρησε με τη σειρά του και ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Μυλωνάκης από το Εxtra 3, όπως ο ίδιος αποκάλυψε απόψε μετα το δελτίο ειδήσεων. Έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές σε άλλες “πολιτείες”.

Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Μυλωνάκης παρουσίαζε το “Αποκαλυπτικό δελτίο” του Extra 3 μετά την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου που έκλεισε με το Blue Sky.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο κανάλι του  Περιστερίου.

Όπως φαίνεται το Εxtra 3 αλλάζει γραμμή πλεύσης αφού πλέον το δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. σκορπισε το παραπλανητικο δελτιο και φερνουν φρεσκο αιμα

    χιο ξερεις τη συνεχεια ετσι;

    πρεπει να στηριχθουν τα απομειναρια της συγκυβερνησης με οποιο κοστος και ποιος θα μας εγγυηθει για την ομαλοτητα στα πολιτικα δρωμενα ΚΑΙ για να μην ερθει στην εξουσια ο ΠΑΡΙΖΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
    καταλαβες για ποιο λογο επελεγη ο βελοπουλος ως κεντρικος παρουσιαστης….

    http://www.youtube.com/watch?v=ODfpGrsrGtg

  2. Ο Βελόπουλος είναι και καλά κατά Σαμαρά, αν κοιτάξετε στις λεπτομέρειες μια χαρά τον υποστιρίζει, τώρα μάλλον εισπράτει τις απολαβές..

  3. Για να ψηφίσει κάποιος το μνημόνιο, πήρε λεφτά. Τότε η Αμερική (εβραίοι) έδινε σε κάθε βουλευτή 1.000.000€ για να πει το Ο.Κ. στο ΔΝΤ και να ψηφίσει τα ερχόμενα μνημόνια. Όποιος δεν ήθελε να ψηφίσει έχανε το εκατομμύριο.

  4. ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ. ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ; ΕΣΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ; Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ – ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ – ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΚΟΥ ΦΟΡΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΕΛΕΓΚΤΗ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ‘ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΖΕΙ ΡΕΕΕΕΕ”…ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

  5. ο οποιος ακη; τα ελεγε με το αφενυικο του πριν 3…4 μερες στα γκουντις της εθνικης

  6. Δε πειραζει καλυτερα, του συστηματος ηταν κι αυτος(φασιστακος).
    Ερχεται ο Βελοπουλος…

    1. Ναι,ο μυλωνάκης ήταν του συστήματος,ενώ ο βελόπουλος που ψήφισε το μνημόνιο δεν είναι του συστήματος…
      Υ.Γ. Άντε να σε κοιτάξει κανένας κτηνίατρος ρε γιδοπρόβατο!

      1. Ποιος σου ειπε οτι ο Βελοπουλος ειναι δημοκρατης? Αυτος ζητουσε συγνωμη απο το σαμαρα που δεν αποδεχτηκε την υποψηφιοτητα για ευρωβουλευτης.
        Ενας ναζι βλακεντιος σα κι εσενα ειναι επομενο να λεει οτι μπουρδα του κατεβαινει απ τη φασιστικη κεφαλα του.

  7. ποιος βελοπουλος;;;;…αυτος που ψηφισε μνημονιο και μετα εκανε κολοτουμπα στην ΝΔ των ανθελληνων;;;….το καλυτερο ειναι να κλεισουν ολα τα ιδιωτικα τσοντοκαναλα που εκβιαζουν την πολιτικη εξουσια και ολα τα τεμπελοσκυλα τυπου παυλοπουλου που δεν μπορει να αρθρωσει λεξη να παει να βρει μια ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!….

    1. Αυτός που γιά πολλά χρόναι μιλούσε γιά ξεβρωμισμα της πατρίδας μας από τά αλβανοαφροασιατικά σκουπίδια. Από τότε γίνανε σχεδόν όλοι ψευτοέλληνες, μέ προκλητικά προνόμια απο πεζοδρόμια, πλατείες, φανάρια, και βέβαια ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ (ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!)καί είμαι περίεργος νά δώ τί θα πεί ο Βελόουλος γιά τή θλιβερή αυτή κατάντια τής πατρίδας μας ή γιά τό μέγα Τζαμί που εμείς από τό στέρημα μας τους κτίζουμε.

Comments are closed.