ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΚ από τους ΑΝΕΛ: “Φεύγω από το κόμμα-παρωδία”!

Κοινοποίηση:
panoskammenos1-620x330

Δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλε στο makeleio.gr, ο… πρώην βουλευτής Δράμας Νικόλαος Σμολόκτος: Παραίτηση από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

smoloktos

Με το παρόν έγγραφο δηλώνω την παραίτησή μου στον Πρόεδρο του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του οποίου δεν επιθυμώ πλέον να είμαι μέλος.

Δε βλέπω περαιτέρω εξελίξεις και βελτιώσεις εντός του κόμματος καθώς πρόκειται περί πολιτικής παρωδίας. Τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα στο μνημονιακό μπλόκ των εθελόδουλων της λιτότητας και συμβάλλουν στη συνέχιση της κοινωνικής καταστροφής στο όνομα της Αριστεράς.

Εκλέχθηκα βουλευτής Δράμας στις εκλογές του Μάιου 2012 και ενώ υπήρχε προοπτική να διατηρήσουμε την έδρα στις επαναληπτικές εκλογές, οι παρατρεχάμενοι και αυλικοί τόσοσε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να τη χάσουμε αφού όχι μόνο δε στήριξαν αυτή τη νίκη του κόμματος αλλά αντίθετα την πολέμησαν με πείσμα. Τα γεγονότα που ακολούθησαν και οι πολιτικές πρακτικές που εφάρμοσαν οι αυλικοί απέναντι σ’ όσους είχαμε όραμα για να στηρίξουμε την ακμή του κινήματος, ήταν εξοντωτικές.
Δεν μπορώ  να υπερασπιστώ κάτι που πλέον δεν πιστεύω και δεν εμπιστεύομαι. Δυστυχώς, στα μάτια μου, οι Εφιάλτες έκαναν την εμφάνισή τους (τυχοδιώκτες, μνημονιακοί, συστημικοί του αρρωστημένου πολιτικού παρελθόντος) δηλητηριάζοντας πολύ νωρίς την Ανεξάρτητη Ιδέα. Όταν οι Ανεξάρτητες Ελληνικές Ψυχές (απογαλακτισμένες από το παρελθόν) το αντιλήφθηκαν, νομίζω ότι ήταν ήδη αργά. Γι’ αυτό το λόγο πήρα την απόφαση να μη μολύνουν άλλο την ψυχή μου. Λυπάμαι που η μέχρι τώρα μοναδική ευκαιρία για το Έθνος κατέστη συστημική. Λυπάμαι για τους Έλληνες Αγωνιστές- φίλους που αφήνω στον χώρο.

Αποχωρώ  πιο  πλούσιος σε φιλίες με Ανεξάρτητους Έλληνες Μαχητές.

Νικόλαος  Σμολοκτός

π. Βουλευτής Δράμας

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΘΑ
    ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΓΡΑΜΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.Α ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ ΜΑΖΙ ΣΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ……ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ…..

  2. στο κομμα τους δεν τολμουν να αμφισβητησουν την προεδρια του καμμενου και να τον καταψηφισουν και θελουν να σωσουν την ελλαδα

  3. Βρε κατακαυμενε εζηλεψεs την ΠΟΥ…ΤΣΑΝ;;;;;
    τηs
    Περιστεροχεσμενηs κουραδαs ΠΟΥ….ΤΣΑΝ Νο1 παντα πρωτοποροs….
    ζηλιαρη…

  4. να παιρνουν σειρα μετα οι χρυσαυγιτες. Ολοι ο ακροδεξιοι δρομο

    1. Στησου τωρα στα 5 και βελαζε γιδι καροτενιο.

    2. Πάντα υπαρχει ένας λοβοτομημένος ανώνυμους αναρχοάπλυτος που θα πεί ότι νά΄ναι αρκεί να δείξει πόσο βαθιά κοιμάται…

    3. Δεν περνάς από το φούρνο και εσύ; Μου έμειναν κάτι ξερές φρατζόλες, να στις δώσω να βολευτείς και εσύ, τώρα που τα καρότα κοστίζουν ακριβά.

  5. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ Ο ΣΑΤΑΝ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΑΓΜΝΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΒΔΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΥΜΕ ΧΡΙΣΤΓΟ Κ ΟΧΙ ΜΑΓΟΥΣ Κ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ

    1. Καλο αυτο, αλλα ελα που ο πλουσιος μπαινει σε αυτο το σπιτι μονο μια φορα ενω ο φτωχος καθε μερα

  6. ΠΑΝΑΡΑ ΥΛΙΣΤΗ ΚΟΙΤΑ ΤΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ Κ Τhttp://esxatianasxesi.blogspot.gr/

  7. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ.. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΩΝΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ.. ΑΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.. ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΚΑΝΑ 14 – 15%.. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΞΩ, ΠΑΣΟΚ ΕΞΩ, ΝΔ ΣΤΟ – 35%, ΠΟΤΑΜΙ -?, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 11%++ .. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝ.. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.. ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΝΩΝ..

  8. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ “και ενώ υπήρχε προοπτική να διατηρήσουμε την έδρα
    ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ του Νικόλαος Σμολόκτος ) στις επαναληπτικές εκλογές,
    οι παρατρεχάμενοι και αυλικοί τόσοσε τοπικό
    αλλά και κεντρικό επίπεδο, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να τη χάσουμε
    την έδρα (του Νικόλαος Σμολόκτος )”

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ?

    ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ…. ΑΠΛΑ…. ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΡΑ ΑΝΤΙΟ…. ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΕΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΟΛΟΙ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ…

    ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟΝ …. ΛΙΓΑΚΙ….

  9. ΠΑΝΑΡΑ , ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΙΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ , ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ .

  10. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΥΓΟΥΛΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΤΑ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…

    1. Το είπαμε, ΕΞ.ΕΛ. θα το κάνει..

      Εξαρτημένοι Έλληνες!

  11. Ο/Η Καλά κάνει και φεύγει. Όποιος έχει σοβαρότητα κι ακεραιότητα αυτό κάνει. λέει:

    Κανονικά πρέπει να φύγουν όλοι.
    Όσοι έχουν αξιοπρέπεια κι εντιμότητα πρέπει να φύγουν τρέχοντας από κει.
    Λυπάμαι για τον Καμμένο που ξεκίνησε να κάνει κάτι αξιόλογο και τελικά κατέληξε μεταπολιτευόμενος μνημονιακός καραγκιόζης.

Comments are closed.