ΑΠΟΨΗ-ΒΟΜΒΑ για την τιμωρία του ΠΑΟΚ – Μπορεί να τη γλιτώσει με πρόστιμο! Ποιος νομικός ισχυρίστηκε αυτό το ενδεχόμενο!

Κοινοποίηση:
iiii

Στο Metropolis φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος, Λάκης Σημαιοφορίδης και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και το ενδεχόμενο τιμωρίας του ΠΑΟΚ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα θα ταλανίζεται από τέτοια περιστατικά και θα βασανίζεται από τέτοιες συμπεριφορές. Ένα ανοχύρωτο ποδόσφαιρο που είναι στην τελευταία βαθμίδα Πανευρωπαϊκά. Εγώ δε μένω σ΄ αυτόν τον ανεγκέφαλο που πέταξε το ρολό. Δε θα σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα αν δεν αλλάξουν τα πρόσωπα που διοικούσαν και διοικούν με τις ψευτομάγκικες νοοτροπίες τους. Εγώ είμαι αυτόνομος και δεν ανήκω πουθενά. Έχω μάθει να εκφράζομαι και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως δικηγόρος έχω διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.

Πολλοί δε μίλησαν και θα χαρακτηρίσω ως ελλειμματική τη συμπεριφορά-προστασία που έπρεπε να τύχη η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όταν είμαι ΠΑΟΚ και γνωρίζω σ΄ έναν τέτοιο μεγάλο αγώνα και ξέρω ότι μπορούν κάποιοι να τινάξουν στον αέρα αυτό το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο από τους ανθρώπους της ομάδας να βάλουν ένα δίχτυ προστασίας πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού για να μη φύγει τίποτα από την εξέδρα; Έπρεπε να ληφθούν περισσότερα μέτρα που δεν έγιναν.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Είναι δικές μου απόψεις τις οποίες κατέληξα χθες και με τις διατάξεις που διάβασα. Τα άρθρα είναι συγκεκριμένα τόσο στον ΚΑΠ, όσο και στον Πειθαρχικό κώδικα. Η ρίψη αντικειμένου είναι συγκεκριμένη, ο τραυματισμός είναι τραυματισμός. Αν επηρεάσει κάτι είναι μόνο σε χρηματική ποινή. Με βάση το νομικό υπόβαθρ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί με κάτι άλλο πέρα του προστίμου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να μιλαμε λογικα.Τραυματισμος δεν υπαρχει.περπατα κ τον περνα το ρολο ξυστα απο το μανικι και ακουμπα χαρτι τη κουκουλα.Επιανε ματι μετα μαγουλο και βγηκε με κολαρο.

  2. Εγώ δε σκέτομαι στο χαρτάκι.
    Στέκομαι στο καραγκιόζη που δέχτηκε να παίξει όλο αυτό το θέατρο του δήθεν χτυπημένου.
    Μάλλον ξεπληρώνει τα λεφτά που πήρε που αντί να κάνει ομάδα διέλυσε τελείως τον Ολυμπιακό.Όλη η Ελλάδα γελάει ξέροντας ότι έπαιξε θέατρο όπως το ίδιο έκανε και ο Ίβιτς.
    Που τους μαζεύετε ωρέ τους καραγκιόζηδες.

  3. Γράφετε ότι λέει ο κάθε πικραμένος εναντίον του Ολυμπιακού.Δηλαδή, δεν είσαστε βάζελοι.
    Το ποδόσφαιρο θα σας βάλει σε μπελάδες, όταν αλλάξουν τα πράγματα.

  4. Κάνω υπομονή, κάνω υπομονή… Αλλά δεν πάει άλλο !!! Δεν μας παρατάς ρε Στέφανε εσύ κι ο ΠΑΟΚ σου !!! Με έχεις κάνει να πιστεύω ότι είσαι έμμισθος. Άσε μας ρε φίλε, εδώ έχουμε σοβαρότερα προβλήματα…

  5. Τι μας λες; Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε για έναν αναπτήρα με 90 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο κ δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Εσύ πώς πρέπει να τιμωρηθεις;

Comments are closed.