ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Τα «δικά τους παιδιά» επιτέθηκαν σε Λεωφορείο που πήγαινε στο Συλλαλητήριο !

Κοινοποίηση:
344-780x400

Τα «δικά μας παιδιά «κατά δήλωση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ.κ Δραγασάκη  ,επιτέθηκαν σήμερα το πρωί σε Τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε πολίτες που θα πήγαιναν απο την Αθήνα στο Συλλαλητήριο της  Θεσσαλονίκη!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  Αντιεξουσιαστές  επιτέθηκαν σε Λεωφορείο γιατί άκουσον-Άκουσον ,τόλμησαν πολίτες να διατρανώσουν την αντίθεσή τους  στη (μισό Μακεδόνα ηγέτη) να παραχωρήσει το Όνομα τη Μακεδονίας στους Σκοπιανούς !

Στόχος γνωστών -αγνώστων ατόμων έγινε λίγο πριν τις επτά το πρωί ένα λεωφορείο στην oδό Πανεπιστημίου στο ύψος της Μπενάκη που θα αναχωρούσε για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ομάδα νεαρών αναρχικών κατευθύνθηκε προς το σημείο και πέταξε πέτρες στο λεωφορείο. Από την επίθεση προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο λεωφορείο, το οποίο απομακρύνθηκε από το σημείο.

Και μόνο οτι οι Ανάρχες ξύπνησαν πρωί πρωί και έστησαν καρτέρι σε Λεωφορείο δείχνει το μένος που έχουν κάποιοι που λύσαξαν για το Συλλαλητήριο της Μακεδονίας !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

  2. Με ενα εκατομμυριο Αλβανούς και αλλο ενα Γεωργιανα μογγολοειδη καθαρματα , και αλλο ενα ισλαμοπιθηκες που δηθεν αφομοιωθηκαν , και αναρωτιόμαστε τι δεν πάει καλα με τους δήθεν Ελληνες…. ;;;;
    Πολυπολιτισμου αποτελεσματα… και θα δειτε πολλα ακομα πριν αποφασισετε οτι οι καδοι των σκουπιδιων θα πρεπει να γεμίζουν καθε μερα με πυροβολημένα κτηνη για να καταφερουμε να μείνουμε ζωντανοί εμεις.

  3. Ναι , ο εχθρός ειναι μεσα.
    Γιατι τι νομιζατε , οτι οι κακοι ξένοι μας μισουν τοσο ωστε να σχεδιάζουν κακουργήματα εναντιον μας ;;;
    Αδιαφορουν αν έχουμε μαζι τα παιδια μας !!!
    Τσιπρα πουστη μαστουρωμένε , να μην χαρεις τους μουλους σου κάθαρμα !!!!!!

  4. Ο ΕΧΘΡΌΣ ΕΚ’ΤΩΝ ΈΣΩ!!!! ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ!!!!!

  5. Απλυτες κωλοτρυπιδες αναρχιδια θα σας στειλουμε στα σκοπια για καταναγκαστικα εργα.

  6. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

Comments are closed.