“Ασπρόμαυρη” καταιγίδα έπληξε το Αγρίνιο! Καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ο Βλάνταν Ίβιτς!

Κοινοποίηση:
panetolikospaok

Με δυο γκολ του Κλάους (έχασε άλλα τόσα…) από ισάριθμες ασίστ του Βίτορ κι ένα του Κοροβέση ο ΠΑΟΚ επικράτησε 0-3 του Παναιτωλικού μέσα σε βροχή και σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο στο β` μέρος. Θετικό το ντεμπούτο του Ίβιτς, πολύ κακοί οι γηπεδούχοι

Ο ΠΑΟΚ ήταν ασορτί με τον καιρό στο Αγρίνιο, δηλαδή… καταιγιστικός και νίκησε εύκολα 3-0 (δύο ο Κλάους, το άλλο ο Κοροβέσης) τον Παναιτωλικό που έκανε τη χειρότερη του εμφάνιση από Ματζουράκη. Ο Δικέφαλος έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, καθώς ένα 0-5 θα απέδιδε καλύτερα την εικόνα του ματς. Πολύ καλοί οι Λέοβατς και Βίτορ (δυο ασίστ) σε έναν αγωνιστικό χώρο που λόγω της διαρκούς βροχόπτωσης στο δεύτερο μέρος μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφερόταν… Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ από τον Νοέμβριο επί της Καλλονής!

 Καταιγίδα ήταν ο… ΠΑΟΚ!

Στο βροχερό Αγρίνιο, ο Δικέφαλος μπήκε με το “γκάζι” πατημένο και στο πρώτο 30λεπτο, πλην του 0-1, είχε άλλες τρεις ευκαιρίες για γκολ, κόντρα σε έναν πολύ κακό Παναιτωλικό… Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 3` με τον Πέλκα, στο 11` ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη, ενώ ακολούθησαν δυο φάσεις από τον Κλάους που μέσα σε ένα τρίλεπτο (15` και 18`) δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Μια, δυο, τρεις, εν τέλει ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που δικαιούτο στο 22`. Ο Βίτορ (καλύτερος του αγώνα μαζί με τον Λέοβατς) έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλάους που από κοντά έκανε το 0-1! Οι Αγρινιώτες έκαναν πρώτη τελική στο 31` με τον Μουνιός, που είχε προβολή άουτ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι και στο 39` έγινε το 0-2 με δημιουργό πάλι τον Βίτορ που βρήκε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ στην πλάτη της άμυνας κι αυτός από κανονική θέση σκόραρε και πάλι! Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, κόντρα σε έναν Παναιτωλικό που φάνηκε από το 30` και μετά, ενώ το σκορ για τους Αγρινιώτες θα μπορούσε να είναι πιο βαρύ.

Μπορούσε κι άλλα γκολ

Η βροχή όλο και δυνάμωνε, έχοντας προηγηθεί και χαλάζι στην ανάπαυλα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να δυσκολεύονται αρκετά, αλλά τον Κλάους να χάνει και πάλι ευκαιρία στο 47` για το 0-3! Η αλήθεια είναι αυτό που βλέπαμε στο β` μέρος δεν ήταν ποδόσφαιρο, αφού η μπάλα μετά βίας κυλούσε λόγω της λάσπης στον αγωνιστικό χώρο… Ακόμα κι έτσι στο 56` ο Κάτσε, βοηθούμενος κι από το λασπωμένο τερέν, είχε ένα ωραίο πλασέ άουτ. Κοροβέσης και Μυστακίδης στο 66` δεν μπόρεσαν από κοντά το 0-3 κι όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ αγκάλιαζε πιο πολύ τη νίκη.

Στο 68` ο Μουνιός ολομόναχος έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στο 69` έγινε το 0-3 με την κεφαλιά του Κοροβέση από ωραία σέντρα του Μυστακίδη! Τα όσα ακολούθησαν ήταν μάλλον διαδικαστικά με τον ΠΑΟΚ στο τέλος να πανηγυρίζει τη νίκη!

Γκολ: 22΄, 39΄ Αθανασιάδης, 69΄ Κοροβέσης.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κέβιν (75 Βασιλείου), Μάκος, Κούσας, Μύγας, Φερέιρα (46 Χαντάκιας), Μουνιός, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα (80΄ Ρουμπουλάκου).

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ (85΄ Μαλεζάς), Κίτσιου, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Πέλκας (59΄ Κοροβέσης), Μυστακίδης (90΄ Δημητριάδης), Αθανασιάδης.

Κάρτες:41΄ Ουάρντα, 72΄ Χαντάκιας, 83΄Μάκος, 89΄ Κίτσιου.

sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και στον επομενο αγωνα θα κανει ντουντουκα ο γυφτουλας μπαοκ

Comments are closed.