ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ στην Ευρωβουλή ο Φουντούλης:Κύριε Ντάισελμπλουμ, μετατρέψατε τους Έλληνες σε καταδικασμένα πειραματόζωα(βίντεο)

Κοινοποίηση:
fountoulhs

Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στην σελίδα της Χρυσής Αυγής

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, έδωσε την πρέπουσα απάντηση στον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, κατά την διάρκεια συζήτησης με αντικείμενο με το μέλλον του Ευρώ. Σε αυτήν, αφού υπενθύμισε τα δεινά τα οποία έχει προκαλέσει στην Πατρίδα μας η πολιτική που υπηρετεί αυτός ο κύριος, στην συνέχεια ανέδειξε τις δεδομένες αδυναμίες του ενιαίου νομίσματος. Tέλος, ζήτησε την προετοιμασία των κρατών για επιστροφή στα εθνικά τους νομίσματα, την μόνη λύση δηλαδή που αποκαθιστά την χαμένη εθνική ανεξαρτησία.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας:

“Κύριε Ντάισελμπλουμ, ήρθατε σήμερα εδώ να μας πείτε για το μέλλον του Ευρώ. Δυστυχώς, εμείς οι Έλληνες σας γνωρίζουμε πολύ καλά και για αυτό μπορώ να σας πω πως δεν χαίρομαι καθόλου που σας βλέπω. Διότι είστε και εσείς ένας από αυτούς που έχουν εξαναγκάσει τον Ελληνικό Λαό να ζει υπό συνθήκες ανήκουστες για ευρωπαϊκό κράτος. Με την εμμονική προσέγγιση σας η οποία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, έχετε μετατρέψει την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο σε καταδικασμένα πειραματόζωα. Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά σας είναι που αποδομεί το ενιαίο νόμισμα.

Ούτως ή άλλως, το Ευρώ εξαρχής είχε λάθος θεμέλια, ενσωματώνοντας ιδεολογικές αγκυλώσεις και δομημένο έτσι ώστε τελικά να μην μπορεί να λειτουργήσει. Επιπρόσθετα, δεν λάβατε καθόλου υπόψη σας τις ανάγκες των μικρότερων οικονομιών αλλά ουσιαστικά εξυπηρετείτε απλώς τα συμφέροντα των μεγαλυτέρων χωρών και κυρίως της Γερμανίας.

Για εμάς τους Έλληνες, το Ευρώ αποδείχτηκε ένα εξαιρετικά ακριβό νόμισμα, που υπήρξε και ο καταλύτης και το τελικό χτύπημα σε μια ήδη αδύναμη οικονομία.

Όσον αφορά το μέλλον, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως το ενιαίο νόμισμα μπορεί να επιβιώσει στην σημερινή του μορφή. Χρειάζονται είτε εκ βάθρων αλλαγές και μια πιο κεντρική προσέγγιση, ή όπως εμείς θα θέλαμε, να προετοιμαστούν οι χώρες για την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, ώστε να αποκατασταθεί η εθνική κυριαρχία των κρατών.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: