Αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση για τα επεισόδια στους πλειστηριασμούς

Κοινοποίηση:
4877b46d-4d64-46b7-96c9-eeaba7f11db8

Ντόμινο μηνύσεων έφεραν τα βίαια επεισόδια έξω από γραφείο συμβολαιογράφου στη Θεσσαλονίκη όπου τα ΜΑΤ συγκρούστηκαν άγρια με διαδηλωτές που αντιδρούν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έξι ένστολοι τραυματίστηκαν, δεν έγινε καμία σύλληψη, ενώ η στάση άμυνας που κράτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνδικαλιστών συναδέλφων τους.

«Είναι εικόνες ντροπής να βλέπουμε συναδέλφους να τους ποδοπατούν σα να είναι ζώα….δεν γίνεται να λειτουργούμε σαν εξιλαστήρια θύματα, άλλοι να νομοθετούν και άλλοι να την πληρώνουν» τονίζει ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.

Τα αστυνομικά σωματεία κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία και στρέφονται κατά παντός υπευθύνου. Αφήνουν αιχμές κατά της ηγεσίας και των επικεφαλής των μέτρων, ενώ σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για άτυπη ασυλία των μπαχαλάκηδων.

Υπό αυτές τις συνθήκες φαίνεται ότι είναι στον «αέρα» οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί της ερχόμενης Τετάρτης, από πλευράς αστυνομικής φύλαξης των συμβολαιογραφείων, καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, θα επιχειρήσουν να απεμπλακούν από την όλη διαδικασία. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, από τα συνδικαλιστικά τους όργανα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: