Ασυνήθιστες δηλώσεις από ποδοσφαιριστή ομάδα της Superleague: “Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα και κόντρα σε όλα”

Κοινοποίηση:
paok1

“Ο ΠΑΟΚ ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ίσως το πρωτάθλημα να κριθεί στο ντέρμπι που θα γίνει στην Τούμπα. Μπορεί να είναι λίγο νωρίς αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ πιθανό να κριθεί εκεί”, είπε αρχικά ο Γιώργος Γιακουμάκης του Πλατανιά μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και συνέχισε: “Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα και κόντρα σε όλα. Κόντρα σε όλα αυτά που γίνονται τελευταία και τα οποία δεν ξέρω, ίσως να είναι και τυχαία, αλλά τα βλέπει όλος ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ δεν ευνοείται από τις συνθήκες. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν να είναι μεγάλη ομάδα”.

giakoumakis

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πλατανιά μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Στέφανο Αθανασιάδη λέγοντας… “Ο Κλάους δεν είναι απλά καλός είναι ο καλύτερος. Είναι πλέον έμπειρος επιθετικός και δεν είναι καθόλου τυχαίο που βάζει τόσα γκολ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΛΗΨΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΑΟΜΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

  2. Καλό θα είναι το παιδί να αρχίσει να ψάχνει για ομάδα διότι δεν τον βλέπω για πολύ καιρό στο παράρτημα της Ε.Ο.Π., Πλατανιά.
    (Σημ. Ε.Ο.Π.=Εγκληματική Οργάνωσις Πειραιώς)

Comments are closed.