Σε τραγωδία κατέληξε το αγαπημένο άθλημα ενός Ολλανδού τουρίστα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το πρωί του Σαββάτου (07/05/2016), κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Βαρύπετρο Χανίων.
Ομοεθνής του άτυχου άνδρα, ειδοποίησε τις Αρχές ότι ο φίλος του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό, ενώ έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του Ολλανδού με τη βοήθεια του φίλου του που έδωσε τις συντεταγμένες στις Αρχές προκειμένου να καταφέρουν οι πυροσβέστες να προσεγγίσουν το σημείο.
Η σορός του δεν έχει ανασυρθεί ακόμα και η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη, ενώ στην περιοχή υπάρχουν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Υπενθυμίζεται, ότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του αθλητή. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο.
flashnews.gr