ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!! Πάνω ο χρυσός κάτω το πετρέλαιο

Κοινοποίηση:
sxolio-xrusos

Ενισχύεται η τιμή του χρυσού καθώς οι συνομιλίες μεταξύ της ελληνική κυβέρνησης και των πιστωτών της περιήλθαν σε τέλμα, όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός αιφνιδίασε τις αγορές ανακοινώνοντας την διενέργεια δημοψηφίσματος  στις 5 Ιουλίου για την αποδοχή της πρότασης των πιστωτών.

Ο χρυσός ως ασφαλές καταφύγιο για να επενδύσεις ρευστότητα, τείνει να διατηρεί την αξία του σε περιόδους αναταραχής. Η τιμή του χρυσού στη spot αγορά, καταγράφει άνοδο 0,43% στα 1,178,20 δολάρια ανά ουγκιά, ενώ νωρίτερα σημείωσε υψηλό τεσσάρων ημερών στα 1.188,07 δολάρια ανά ουγκιά.

Η Αθήνα έχει μέχρι και αύριο για να αποπληρώσει δόση περί τα 1,6 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ και η μη καταβολή της δόσης θα οδηγήσει τη χώρα πιο κοντά σε μία έξοδο από την Ευρωζώνη.

Αντίθετη κίνηση ακολουθεί το παλλάδιο καθώς βρέθηκε νωρίτερα σε χαμηλό δύο ετών, καταγράφοντας απώλειες για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, στα 669,50 δολάρια η ουγκιά.

Το μέταλλο έχει βρεθεί σε κλοιό πιέσεων εξαιτίας της παγκόσμιας εξασθένισης των πωλήσεων αυτοκινήτων

Απώλειες άνω του 2%  δέχονται οι προθεσμιακές τιμές του αργού. Το προθεσμιακό συμβόλαιο του brent παράδοσης Αυγούστου χάνει 2,17% στα 61,88 δολάρια το βαρέλι ενώ το αμερικανικό αργό στις ηλεκτρονικές συναλλαγές χάνει 2,07% στα 58,39 δολάρια το βαρέλι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!!”

    Μιάς λοιπόν και αναφερθήκατε στην κακή λέξη ….σας θέτω ένα ερώτημα.

    Ας υποθέσουμε ότι αίφνης, συνεννοημένοι τούρκοι και αλβανοί, μας επιτίθονται ακολουθώντας τις οδηγίες της γερμανίας ή κάποιου άλλου σιωνιστικού πολυπολιτισμικού βόθρου.. και γίνεται επιστράτευση …

    Ποίος σας είπε ότι θα αφήσουμε τα παιδιά, τις γυναίκες και τα σπίτια μας στο έλεος του βαλκανοπίθηκου, του αφρικανοπίθηκου, του ισλαμοπίθηκου, του αντίφα και του ταλμουδομπολσεβίκου για να πολεμήσουμε για τα αστεράκια της πολύχρωμης τραβεστί ΕΕ και του κάθε καθικιού του διαπλεκόμενου διεθνούς κεφαλαίου?

    Κάθε Ελληνική εστία και ένα στρατόπεδο μέχρι να εξαφανιστούν από την χώρα! Να πάει ο τάδε και ο δείνα φράγκας πλοιοκτήτης με τα κωλόπαιδα και τα εγγόνια του να πολεμήσει τους μογκόλους και τον κάθε έναν εισβολέα …..

    Η μαζική και βίαια απομάκρυνση των αλλογεννών από την επικράτεια, συμπεριλαμβανωμένης της Κύπρου εξ’ ολοκλήρου, είναι μονόδρομος σε κάθε περίπτωση…

    Η Ιερά Ελλάς ανήκει στους Έλληνες λευκούς, άνευ τελετουργικής περιτομής ιδιοκτήτες της και η Ευρώπη είναι Ελληνική!

    Novo ordo ceclorum delenda est!

Comments are closed.